Skip to main content
  • 26.07.2023.

Nakon tri godine na Pašmanu se vraća Hawaii Beach Party uz DJ Jocka!

Elektronička glazba se vraća na prirodni pješčani fenomen otoka Pašmana

Piše: 

Nakon tri godine pauze zbog pandemije koronavirusa, Hawaii Beach Party se vraća na plažu Poljane nedaleko od mjesta Tkon naotoku Pašmanu, ove subote 29. srpnja. Glavni gost Hawaii Beach Partyja je DJ Jock, a uz njega su zasad potvrđeni Groove Masters, Cid, Giza i Chanatronix.

Višestruko nagrađivani DJ Jock jedan je od perjanica hrvatske elektroničke scene. Miljenik je lokalne i regionalne publike, a njegove trake osvajaju partijanere diljem svijeta. Redovno izdaje za etikete poput Phobiq, Intec Digital, Suara, a podršku već godinama ima od Carl Coxa, Cristiana Varele, Adama Beyera, Josepha Capriatia i drugih.

Groove Masters su dobitnici nagrade Ambasador za perspektivne izvođače regije, a zajedno sviraju već godinama. Njihovi setovi sadrže odabire od unikatnog zvuka house, tech housea do minimala. Cid je rezident Cruise Splita, na sceni je 10 godina te donosi opasan groove kojeg opisuje kao “junkie house”.

Rado viđeno lice Zadarske županije je Giza koji donosi široku paletu tech housea i progressive housea. U tech houseu i progressive houseu se pronalazi i Chanatronix, član udruge RITAM iz Benkovca.

Povijest Hawaii Beach Partyja seže još u 2014. kada se plesnjak uz Jadransko more i zvjezdano nebo prvi put održao. Za ovu lijepu otočku priču zaslužni su Udruga mladih “Kunjska dica” koji su involvirani u veći dio manifestacija organiziranih u Tkonu.

Program na plaži počinje oko 20 sati, a DJ-evi će svirati i izmjenjivati se za pultom sve do ranih jutarnjih sati. Organizatori za kraj poručuju “Vratilo se sve na staro. Obećajemo da ćemo iz ljeta u ljeto se razvijati i nastaviti ovu lijepu priču koja ne prevladava na ovim područjima.”

Ulaznice će biti dostupne na ulazu na plažu Poljane po cijeni od 5 eura.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.