Skip to main content
  • 12.04.2013.

Sarajevo Spring Music Fest prevario publiku

Nastavljaju se muke sarajevske publike i organizatora partya. U Sarajevu je tako organizator odlučio otkazati nastup pjevačice koju nikada nisu ni pozvali na svoj festival.

Piše: 


Iako je do početka Sarajevo Spring Music Festivala ostalo manje od 12 sati, čini se da neki izvođači ipak neće nastupiti kako je ranije najavljivano od ove agencije. Tako organizator do pisanja ove vijesti još nije na službenoj stranici objavio da rumunjska pjevačica Inna neće nastupiti na festivalu. Sve se uredno najavljivalo do jučer, a onda je Inna reagirala napisavši na svom zidu i zidu organizatora da ne nastupa u Sarajevu. Zanimljivo je kako organizator nikada nije pozvao Innu na ovaj event, a uredno su je promovirali. Evo i njene poruke u originalu.

Club rockers, I have an important announcement to make!

I won't be tomorrow at Sarajevo Music Fest, this is a fake promo video, I haven't been invited
there and the organisers ED Booking Agency didn't confirm with my team this event => https://www.facebook.com/SarajevoSpringMusicFestival
https://www.facebook.com/events/169924503153766/

I'm so sorry if you bought tickets to see me, but I hope I will have a show soon in Sarajevo!

Love you!

Prema informacijama koje smo našli na Ed Booking stranici, Innu su otkazali jer nije prodala očekivani broj ulaznica, a svi ostali izvođači nastupaju po planu.

"Otkazali, a nisu je ni pozvali"

Tko zna bi li i to napisali da Inna nije objavila javnosti o čemu se točno radi. Na festivalu bi tako večeras trebali još nastupiti Outwork, Tarkan, Tomcraft, Silicone Soul, te brojni BiH i HR DJ-i poput Edya C., Pete Duxa i drugih. Domaćin je Skenderija/Dom mladih. Nas sada zanima hoće li večeras sve ići po planu ili pak ne. Partijaneri oprez!

Prije desetak godina na sarajevskoj party sceni dogodile su se prve ružne stvari, kojima čini se još uvijek nema kraja. Ne sjećamo se točne godine kada je Ari organizirao festival na kojem su u Sarajevu nastupali poznati techno DJ-i. Dogodila se loša prodaja ulaznica i potpuni gubitak pameti. Nekim DJ-ima nisu bili plaćeni puni honorari, neki su ostali zatočeni u hotelima, proboravili u Sarajevu dan više jer nisu imali povratne avionske karte, a izvođačima je ostao gorak okus kao i čitavoj EDM sceni nakon toga eventa.

Ne tako davno opet ružni scenarij u organizaciji Prodavnice zvuka, agencije koja je do tada sagradila Sarajevu i sebi određeni renome. Krajem 2010.g. najavljen je nastup Jamesa Zabiele u Zetri, no nastup ovog vrsnog DJa nije se dogodio. Publiku nitko nije obavijestio da Zabiela u Sarajevo ne dolazi, no Klubska Scena je dobila pismo agenta da se stavi vijest kako partijaneri ne bi bili prevareni. Razlozi otkazivanja partya.

Organizator nam je uporno tvrdio kako nije do njega i da će demantirati cijelu stvar, no do toga nije došlo. Ista ekipa je u ožujku i travnju 2011. definitivno sebi zapečatila sudbinu. Prvo su 11. ožujka najavljivali Umeka u Zetri pa party prebacili u klub Basement. Umek nije nastupio. Jamesa Zabielu su opet najavili za 22. travnja iste godine u Zetri, pa na istu foru sve prebacili u Basement. Ni on se nije pojavio.

Tada smo naišli na novu skupinu ED Booking Agency koja se kao stvorena pojavila u pravo vrijeme. Počeli su sa nastupom Hernan Cattanea 20. svibnja 2011.g. i sve do danas mogli bismo reći držali konce sarajevske EDM scene. No, nije li već odavno poznata ona izreka: "Sve što je dobro, kratko traje".

Kako doznajemo lani je Sarajevom prohujala vijest o dolasku Carl Coxa. Netko se sjetio da prevari narod na jeftin način. Čak su tiskani plakati, kreiran Facebook event i napravljena dobra promocija Carl Coxu, ali kada je došlo do agenta, onda su stvari krenule nizbrdo.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2