Skip to main content
  • James Zabiela
  • 3.12.2010.

Ekskluzivno doznajemo razloge otkazivanja nastupa Jamesa Zabiele u Sarajevu

Kako Klubska scena posjeduje kontakte sa svim važnijim agencijama i promotorima u svijetu, agencija Jamesa Zabiela željela je preko nas izaći u javnost i publici kazati zašto je otkazan nastup britanskog glazbenika u sarajevskoj Zetri najavljen večeras, 3. prosinca.

Piše: 

Naslovna foto

James Zabiela

 

"Promotor Prodavnice zvuka me zadnji put kontaktirao otprilike prije dva tjedna a prošli petak moj asistent je potpisao ugovor. Kazali su da je sve ok i da će odmah transferirati novac kao i kupiti avionske karte za Jamesa. Od tada ni traga ni glasa.

 

Pokušao sam kontaktirati ostale izvođače koji su najavljeni na tom partiju ali i oni su bili začuđeni jer ih organizator nije kontaktirao duže vrijeme, niti im se javljao na e-mailove, telefonske pozive, tekstualne poruke putem facebooka ili mobitela, što me dovelo do toga da se zapitam što se događa.

Mislim da je njegovo ponašanje odvratno. Ovo je trebao biti prvi nastup Zabiele u BiH i jako smo se radovali tome, stoga nema razloga za isprike gdje je nestao promotor i zašto je otkazao događaj.

Bio bih jako sretan kad biste ovaj mail objavili te kazali mnogim ljudima oko sebe što je zapravo razlog otkazivanju ovog partija. Također svim "clubberima" iz regije želim poručiti da ubuduće ne kupuju ulaznice od ovog promotora jer je krajnje neozbiljan i nepouzdan. Naša agencija će ga staviti na "blacklist" odnosno crnu listu promotora koje treba izbjegavati, a istu informaciju proslijedit ću i kolegama iz svog biznisa da ubuduće pripaze s kim posluju u BiH, Hrvatskoj i susjednim zemljama. Proslijedit ću im detalje tvrtke, imena promotora koji se predstavljaju kao netko i nešto a zapravo su ništa."

Priopćenje potpisuje Joe Christie, menađer Zabiele, iz agencije Excession UK, koji nije dopustio da se event najavljuje prije potpisivanja ugovora a to je učinjeno sigurno 40-50 dana prije samog potpisa.

dobar house desktiop
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.