Skip to main content
  • alt
  • 17.07.2014.

Schengy i pas Brundo na zagrebačkoj špici

Schengenfest vas ovu subotu, 19. srpnja u 11 sati, poziva  na Cvjetni trg na kratko druženje i slikanje sa Schengyjem, maskotom Schengenfesta, i simpatičnim psom Brundom koji vjerno čeka svoju novu obitelj.

 
Ruku pod ruku, točnije šapu pod šapu, prošetat će zagrebačkom „špicom“. To je akcija u okviru ovogodišnje suradnje festivala Schengenfest te azila Dumovec i ljubljanskog skloništa o kojima sve možete pratiti i na stranici azila Dumovec.   Najveći ljetni slovenski festival nalazi se samo sat vremena vožnje od Zagreba ili Rijeke, nedaleko Karlovca, a publika i organizatori već počinju odbrojavati dane do početka trodnevnog provoda koji ih čeka u Vinici od 1. do 3. kolovoza.
{youtube}ZjJinp6I7O8{/youtube}
 
Kampiranje je besplatno, a  prvi puta u povijesti festivala, započet će već u četvrtak (31. srpnja), kada će svi posjetitelji, s kupljenom trodnevnom festivalskom ulaznicom, moći postaviti svoje šatore bez žurbe i uz prigodan glazbeni program dočekati slijedeće jutro kada festival i službeno počinje. Osim izvrsnog line upa, koji uključuje imena svjetskih i regionalnih zvijezda – Die Antwoord, HIM, 2CELLOS, Djaikovski, Klangkarousel, Bajaga, Morcheeba, organizatori su pokazali da festival ima i svoju humanu stranu te smo zajedničkim snagama pokrenuli društveno korisnu akciju koja ukazuje na potrebu zbrinjavanja napuštenih životinja i svakako na brigu o ljubimcima koji, zbog ljudskog faktora, najčešće ljeti ostaju bez svojih domova.
{youtube}XFw6sZNuWAc{/youtube}
 
Ulaznica je svakim danom sve manje, a vas ovom prilikom podsjećamo da, ukoliko još uvijek niste, možete kupiti svoje ulaznice za festival po jeftinijim cijenama još samo do petka 18. srpnja  u sustavu Entrio ili Eventimu.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2