Skip to main content
  • alt
  • 17.07.2014.

System Divine među favoritima burn Residency natjecanja

Burn Residency, najveće DJ natjecanje na svijetu, ušlo je u svoju završnu fazu. 

 
Osamnaestero najtalentiranijih DJ-eva, među kojima je i hrvatski predstavnik System  Divine aka David Rončević, dobili su priliku da provedu dva tjedna u sklopu burn Residency bootcampa na Ibizi. Tijekom dvotjednog bootcampa natjecatelji su imali priliku prisustvovati predavanjima te su bili podvrgnuti nizu glazbenih izazova koje su vodili i ocijenjivali neki od najvećih imena elektronske glazbe kao što su Pete Tong i Carl Cox. 
 
Drugi tjedan burn Residency bootcampa obilježilo je preseljenje finalista u burn Residency villu iz koje se redovito ostvaruje prijenos najpoznatijeg party livestream serijala pod nazivom Boiler Room u kojem su sudjelovali velikani elektronske glazbe kao što su Richie Hawtin, Nina Kraviz i drugi. Tijekom prvog tjedna bootcampa, hrvatski burn Residency predstavnik System Divine, ostvario je odličan rezultat pobjedivši u Traktor izazovu što mu je dalo dodatan poticaj na putu ka ostvarenju svog sna – da postane burn Residency DJ na Ibizi. Ta pobjeda bila je samo uvod u odličnu predstavu koju je hrvatski burn Residency predstavnik na Ibizi predstavio u drugom tjednu bootcampa kada je pred mentorima- Carlom Coxom, Peteom Tongom, Philippom Straubom, Johnom Digweedom, Marcom Baileyjem, Unerom, Mariusom de Vriesom, Miss Soulfly, Netskyjem, Tomom Novyjem i drugima- osvojio još tri izazova te se prometnuo u jednog od favorita za osvajanje ovogodišnjeg burn Residency, najvećeg DJ natjecanja na svijetu.
{youtube}JOJmwB_wXdw{/youtube}
 
Prvi u nizu osvojenih izazova drugog tjedna burn Residency bootcampa na Ibizi bio je Wake Up izazov prilikom kojeg su natjecatelji iznenadno probuđeni usred noći i odvedeni u Privilege, najveći klub na svijetu, gdje su pred publikom trebali pokazati svoje DJ umijeće. System Divine, osvojivši ovaj izazov, pokazao je da je dorastao tituli novog burn Residency DJ-a. Nakon neprospavane noći, System Divine još je jednom briljirao, savršeno odsviravši u back2back izazovu koji je organiziran u burn Residency villi. Carl Cox i Pete Tong nisu imali druge nego System Divinea proglasiti pobjednikom ovog izazova. Time su mu ponovno dali poticaj na putu za osvajanje titule burn Residency DJ-a 2014. Približivši se kraju burn Residency bootcampa, napetost među natjecateljima mogla se rezati nožem, no to nije spriječilo System Divinea da i u posljednjem izazovu odnese pobjedu i ostavi velik utisak na glavnog mentora Carla Coxa. Pobjedom na posljednjem izazovu, pod nazivom old&new, System Divine širom si je otvorio vrata do pobjede na burn Residency 2014.natjecanju.
{youtube}OMAs8G5hLHg{/youtube}
 
Pred stručnim žirijem velik je posao. Oni moraju odabrati 5 super finalista koji će dobiti priliku da cijelo ljeto provedu na najvećem party otoku na svijetu, svirajući kao rezident DJ-evi u nekom od najboljih klubova, te uživajući u lifestyleu dostojnom superstar DJ-eva.  Jedan od pet superfinalista na kraju ljeta odnijet će titulu DJ superstara te će osvojiti 100 000 eura koji će biti uloženi u njegovu profesionalnu karijeru. U tjednu koji je pred nama, kada će na službenoj YouTube stranici energetskog pića burn krenuti prikazivanje burn Residency video serijala, ostaje nam za vidjeti hoće li priliku za ostvarenje svojih snova osvojiti upravo hrvatski predstavnik System Divine.
sea star desk
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.