Skip to main content
  • love week festival
  • 22.06.2013.

Sedmodnevna party avantura

Love Week Festival u suradnji s klubovima Papaya i Aquarius Zrće te svjetski poznatim brandom DJ MAG predstavlja sedmodnevnu avanturu punu dobre glazbe s posebnim morskim putovanjem u Park prirode Telašćica. 

Naslovna foto

love week festival
 
Na ovom festivalu, koji traje od 27. srpnja do 3. kolovoza, moći ćete plesati uz neka od najvećih imena DJ scene s naglaskom na kombinaciju underground i mainstream zvuka što nije baš česta pojava na ovoj svjetskoj party destinaciji. 
 
Čekaju vas dnevni klupski after beach i noćni partyji, a za pultom u Papayi ćete uživati uz DJ MAG plejadu DJ-a s komercijalnijim zvukom koju pak čine Hardwell, Roul and Doors, Kim Fai i Nari&Milani. Što se tiče LOVE WEEK partyja u Aquariusu, tamo ćete moći uživati u više underground zvuku uz Tube&Berger i Juliet Sikoru na showcaseu poznatog labela Kitball  te se razbacati na prljaviji, mračniji, žešći elektroidniji smjer kojim suvereno vladaju Dirty Disco Youth, Dumme Jungs i Noize Generation.
 
{youtube}sUoWkRggVig{/youtube}

Love Week Festival svoj main event održava na Starboard brodu kojim plovite cijeli dan od Novalje do Parka prirode Telašćica i nazad. Na ovom tulumu koji traje skoro osam sati, uz pauzu na otoku, čeka vas čak 14 DJa i live act na 2 floora i vrhunskim ozvučenjem. Uz striktno underground glazbu bit će vam poslužena hrana, voće, a bit će i mogućnosti za rashladiti nepce. Posebnost boat partyja, uz glazbu i intimnije druženje na brodu (samo 300 karata), posjet je Telašćici gdje će se moći okupati u jezeru Mir koje je 30% slanije od mora ili pak gledati pučinu s litica visokih čak 160 metara.

{youtube}uf-XSw7uVic{/youtube}

Pa ako volite clubbing s okusom undergrounda miljama daleko od ljudi te svjetskim, ali i up and coming DJima na dohvat ruke, samo sa suncem i morem oko vas ovaj poseban tulum je dobar razlog da se tamo pojavite. Sve ostale informacije potražite na službenoj stranici festivala.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk