Skip to main content
  • Biella & Astrall

Dugo, radno ljeto dvojca Biella & Astrall

Pred šibenskim producentskim i DJ dvojcem Biella & Astrall, pravim imenima Milan Bijelić i Marko Borak, dugo je ljeto ispunjeno radnim obavezama.

Naslovna foto

Biella & Astrall
 
Već ove subote zasvirat će na Šibenskoj noći, nakon otvorenja 53. međunarodnog dječjeg festivala, a naći ćete ih na flooru Varoš Media u Docu. Zajedno s njima iste noći nastupaju još i Mario Vlaić, Tonko Mikulandra i Santiago Batacosta.
 
 Nakon toga, 19. i 20. srpnja nastupaju u hvarskim klubovima Carpe Diem i Veneranda na poznatom Organic showcaseu. Nakon Šibenika i Hvara, 30. srpnja odlaze na Zrće  gdje na Love Shipu nastupaju s Teenage Mutantsima, 3. kolovoza dolaze na Jadriju popuniti line up za Sweet Sound of Summer, a 9. kolovoza vraćaju se na Hvar u Carpe Diem gdje vrte zajedno s talijanskim dvojcem Nice7. Zasad je posljednji potvrđen nastup onaj u Aurori u sklopu Dalmatian Sunshine Partyja.
{youtube}aH5dk0gHXjM{/youtube}
 
Ali da ne bi bilo da momci samo rade za DJ pultom, znajte da su itekako radišni i u studiju jer mogu se pohvaliti nizom izdanja na uglednima labelima kao što su domaći Family Grooves ili talijanski Wtf!Music, tu su i suradnje s talijanskim producentom J&S  i švicarskim Kennyjem Groundom. Što se pak tiče budućnosti, šibenskome dvojcu uskoro izlaze izdanja na labelima poput South Parka, Shinsy Recordsa i Jonk Recordsa, a u dogovoru su i remiksevi i zajednička izdanja na nekoliko house i tech house labela.
{youtube}5gOMrBtpYw4{/youtube}
 
Nakon ljeta  Biella & Astrall se opet vraćaju u studio, ali spremni su i za nove tulume  te ih možete angažirati preko njihove agencije CokeAndSmoke. I svakako bacite uho na njihov Showcase set koji sadrži čak 38 njihovih traka.

{jcal_latest eventid=3188}
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web