Skip to main content
  • KnockOut Snow Festival
  • 15.11.2011.

Snježni spektakl – KnockOut Snow Festival

Prvi hrvatski glazbeno-skijaški festival je najveće snježno događanje nakon Snow Queen Trophyja!

Naslovna foto

KnockOut Snow Festival

Iako smo u Hrvatskoj navikli na festivale raznih tipova i oblika, ovo je zaista nešto još neviđeno na našim prostorima. Spoj snježnih aktivnosti (skijanje, boardanje, sanjkanje, grudanje…) i live nastupa eminentnih domaćih i stranih izvođača.

Ono što je novost i dosad nezamislivo u našem skijaškom podneblju je spajanje tradicionalnog skijaškog aranžmana s ritmom i adrenalinom vrhunskog glazbenog festivala s eminentnim glazbenima imenima. Ovogodišnje premijerno izdanje tako donosi nastupe veoma popularnih domaćih te regionalnih bandova i DJ-a. Sudionici KnockOut Snow Festivala će partijati s DJ-evima poput Umeka, Luce Montecchia i drugima, te uživati u live koncertima Hladnog Piva, Dubioze Kolektiv, Postolar Trippera…


Također je ovaj festival prvijenac u pogledu svakodnevnog aktiviranja sudionika kroz razne događaje na samoj stazi putem raznih rekreativnih utrka skicrossa, boardercrossa, paralelnog slaloma, igre na ledu (košarka, hokej, nogomet…).

Organizatori su se potrudili svima približit festival na način da sa pristupačnom cijenom privuku što je moguće veći broj posjetitelja koji se već sada može procjeniti na 2500 ljudi.

Tako je aranžman koji uključuje 6-dnevnu skijašku kartu, 6 noćenja u apartmanima (1/3, 1/4, 1/6, 1/8), prijevoz modernim turističkim autobusom, pratnju vodiča, animaciju i organizaciju izleta, dostupan već za svega 2.190 kn.

Uz baznu cijenu treba platiti i 75kn prijavnine, dok Vam se kao nadoplata nudi mogućnost odabira paketa rizika od otkaza putovanja, te zdravstvenog osiguranja u inozemstvu (120kn/osobi), kao i praznog ležaja u apartmanu (750kn/ležaju).


NOVOGODIŠNJI TERMIN (31.12.2011. – 7.1.2012.)
2490kn+ prijavnina (75kn) + osiguranje i rizik* (120kn)

I. TERMIN (2.1.2012. – 8.1.2012.)
2190kn+ prijavnina (75kn) + osiguranje i rizik* (120kn)

II. TERMIN (8.1.2012. -14.1.2012.)
2190kn+ prijavnina (75kn) + osiguranje i rizik* (120kn)

DVOTJEDNI MEGA ARANŽMAN (2.1.2012. – 14.1.2012.)
3590kn+ prijavnina (75kn) + osiguranje i rizik* (240kn)

*DOPLATA PO ŽELJI *

Klubska Scena u suradnji s Collegium agencijom vas vodi na ovaj glazbeno-snježni spektakl, a svi željni snježnog odmora i zabave s renomiranim glazbenicima, svoju prijavu mogu obaviti putem maila travel@klubskascena.hr

{youtube}ZCKAIsteCZg{/youtube}

Brojnost, pristupačnost, ali i neprekidna dodatna događanja na samoj skijaškoj stazi i van nje dokazuju da je KnockOut Snow Festival siguran i adekvatan odabir skijaša i boardera.

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju