Skip to main content
  • Danny Howells
  • 16.11.2011.

On svira deep sexy futuristic tech funk house

Svjetsku slavu stekao je već nakon 4 godine objavivši svoj sada već legendarni album pod nazivom "Nocturnal Frequencies" koji je izašao kao prvi dio trilogije pod istoimenim nazivom, za koga je John Digweed rekao da je jedan od najboljih albuma elektronske glazbe ikad objavljenih.

Piše: 

Naslovna foto

Danny Howells


Stereo Dvorana nastavlja započetim serijalom gostovanja renomiranih DJ-a svjetske elektronske glazbene scene.

Nakon vrlo uspješna otvorenja klupske sezone sa Jorisom Voornom čiji je nastup ispunio klub do zadnjega mjesta, Stereo ovaj put ugošćuje staroga znanca hrvatske i riječke publike, globalno poznatog engleskog DJ-a Danny Howellsa koji je već nastupao pred riječkom publikom u prepunom Stereu pred nešto više od 3 godine te ispunio sva očekivanja. Howellsa ne treba posebno predstavljati no svakako treba istaknuti njegov golemi doprinos svjetskoj sceni na kojoj je prisutan još od 1995. godine. 
{youtube}Z6CYLddHwgg{/youtube}

Nakon svjetski poznate trilogije izdaje albume za Renaissance, Global Underground, Azuli, a na kraju i konačno za svoju vlastitu etiketu Dig Deeper po kojoj i naziva svoje svjetske poznate večeri klupske glazbe na kojima svira setove od 5-8 sati. Howells je  pored vlastitih izdanja radio i na velikom broju remixeva od kojih su  najpoznatiji "South of the Border" za Robbie Williamsa i "Get Together" za Madonnu. Danny Howells koji je posebno poznat po svom jedinstvenom načinu odijevanja svoj specifičan zvuk opisuje kao "deep sexy futuristic tech funk house". I u Stereu će zajedno sa nama proslaviti svoj 41. rođendan.

Ulaznica: 60 / 80 kn.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2