Skip to main content
  • alt
  • 12.03.2015.

Soundwave ima novog headlinera!

Zvučni val koji će i ovoga ljeta, poput auditornog tsunamija, preliti Tisno od 6. do 10. kolovoza objavio je puni lineup kao i popis umjetnika koji će na nekoliko dana preuzeti lokaciju.

 
Najočekivaniji gost svih onih koji planiraju zasurfati ovaj val je ujedno i novi headliner i najveće ime ovogodišnjeg Soundwavea, Jay Electronica. Rođen u New Orleansu svjetom je odjeknuo kada je na My Space uploadao stvar “Eternal Sunshine” 2007. i ostalo je, kako ekipa voli reći, povijest.

alt

 
Tu su još i Slum Village, Mr. Scruff, LTJ Bukem, Mala, Alice Russell, DJ marky, Bodhi, Maribou State, Andreya Triana, Fatima, Alexander Nut, Werkha, Chanel One Sound System, Catching Flies, Craig Charles i još mnogo mnogo umjetnika.
 
Tko te sve čeka na ovom cjelokupnom iskustvu, za detalje o svakome od mnoštva prisutnih, za umjetničke eskapade, smještaj i trpanje karata u džep klikni ovdje i usudi se s nama sanjati dugo toplo rasplesano ljeto.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk