Skip to main content
  • 19.05.2016.

Stereo MCs na Sea Dance festivalu!

Kultni britanski electro-funk-hiphop bend Stereo MCs, nastupit će u petak 15. srpnja na glavnoj pozornici ovogodišnjeg Sea Dance festivala!

Piše: 

Naslovna foto

Stereo MC/s


Najljepša europska plaža Jaz odjekivat će uz planetarne hitove kao što su "Connected", "Step It Up", "Creation", "Ground Level", "Deep Down & Dirty" i druge. Njihov album "Connected", prodan u višemilijunskoj nakladi, smatra se jednim od najboljih izdanja u povijesti suvremene glazbe, za koji su Stereo MCs osvojili čak dvije prestižne BRIT nagrade i to za najbolji album i grupu. U svojoj bogatoj karijeri Stereo MCs su nastupili na nekim od najvećih svjetskih festivala rame uz rame s imenima kao što su U2, Peter Gabriel, Jane's Addiction, De La Soul i Happy Mondays. Čuveni britanski Telegraph uvrstio je njihov nastup na Glastonbury festivalu među najboljim nastupima u povijesti ovog britanskog glazbenog diva, zajedno s koncertima grupa Arctic Monkeys, The Chemical Brothers, Muse, Nick Cave & the Bad Seed, The Who i drugih. Svjetsku slavu stekli su i zahvaljujući suradnji s izvođačima kao što su Madonna, U2, Queen Latifah, PM Dawn i drugi.
{youtube}pyMb0MtDXJQ{/youtube}

No Sleep Barcelona: Na EXIT dolazi i legendarni Nitsa club

Nitsa, jedan od najljepših klubova Europe, smješten u legendarnoj, kazališnoj Sali Apolo u Barceloni, pokrenut će ovogodišnji program No Sleep Novi Sad pozornice na EXIT festivalu u četvrtak 7. srpnja! Zvuk jednog od gradova koji ne spava 365 dana godišnje na Petrovaradinsku tvrđavu donijet će Rebolledo, The Hacker, DJ Fra, Tijana T i kLaus! Zagrijavanje za ovogodišnji EXIT u španjolskoj metropoli počet će već 20. svibnja kad će prethodno klub Nitsa ugostiti veliki No Sleep Barcelona party! Jedan od vodećih europskih klubova, s tradicijom od preko tri desetljeća u centru svjetski čuvenog noćnog života Barcelone, najavit će ovogodišnji EXIT sa žurkom na kojoj će uživo nastupiti američki producent DeepChord, legenda Barcelone DJ Fra i sve popularniji španjolski DJ Angel Molina.

Jednodnevne ulaznice za festivalski dan po vlastitom izboru po poklon cijeni od samo 200 kn za četvrtak, petak ili subotu i 215 kn za nedjelju, bit će u prodaji od petka, 20. svibnja! Količine jednodnevnih ulaznica po ovim cijenama veoma su ograničene i bit će dostupne na pretprodajnim mjestima Entrio.

U tijeku je i omiljena akcija EXIT fanova u kojom društvo koje zajedno kupi četiri četverodnevne ulaznice za EXIT, trodnevne Sea Dance ili za cijelu EXIT Avanturu, petu dobiva na poklon! Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po cijeni od 495 kn, odnosno 330 kn, dok cijela Exit Avantura stoji samo 540 kn. Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj.

Dnevne ulaznice za EXIT po poklon cijeni u prodaji od petka!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2