Skip to main content
  • 26.11.2023.

Šibenik sprema festival za ulazak u 2024. kojeg predvode Stereo MC’s i Parov Stelar

Prošle godine Šibenčane u Novu godinu je uvela elektro pop ikona Róisín Murphy

Piše: 


Šibenik u Novu 2024. ulazi s 321FEST-om kojeg predvode Stereo MC’s i Parov Stelar. Novogodišnja proslava u Krešimirovom gradu će trajati tri dana i tri noći na dvije pozornice koje će okupiti strana i domaća imena.

Novogodišnji program u sklopu 321FEST-a započinje u subotu 30. prosinca uz Parova Stelara, a prije austrijskog glazbenika će svirati El Siciliano, a after će vrtiti Antonio Zuza. Sami ulazak u Novu 2024., u nedjelju 31. prosinca, pripada britanskoj grupi Stereo MC’s za koje će teren pripremiti Felver, kao i odsvirati after. Ostatak 321FEST programa će biti objavljen kroz prosinac.

 

Stereo MC’s su već jednom uveli Šibenčane u Novu godinu, a četiri godine nakon upečatljivog nastupa, britanska grupa se sprema za novu rundu novogodišnjeg partyja. Pioniri britanske dance scene i jedan od prvih britanskih hip-hop bendova stiže u Šibenik sa hitovima poput “Connected”, “Step It Up”, “Deep Down and Dirty” ili “We Belong in This World Together”.

Parov Stelar poznat je po svom uzbudljivom spoju elektroničke glazbe i tradicionalnog swinga s jazzom, a u Šibenik stiže u pratnji vrhunskih glazbenika koji će mu se pridružiti na pozornici ispred katedrale. Tijekom posljednja dva desetljeća ovaj je glazbenik izgradio sebi svojstven žanr, a upravo nastupi uživo najbolje prenose energičnu srž njegove glazbe, kombinirajući tradicionalnu i modernu dance glazbu koja uvijek prenese neku posebnu energiju.

sonus 2
paul 2 mobile
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
sonus 1
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.