Skip to main content
  • atmosfera
  • 22.01.2013.

Stiže novi festival na Jadran

Već je ustanovljeno da je Hrvatska ove godine festivalska hit destinacija i zaista smo ponosni što većina nove elektronske glazbe svoj put prema ostalim plesnim podijima diljem svijeta utire upravo s festivala po Jadranu.

Naslovna foto

atmosfera

Uz Love System Festival u Petrčanima koliko smo uspjeli doznati od tima koji organizira Hideout festival na Zrću, još jedan novi festival će se održati na sjeveru Jadrana, i uslijedit će odmah nakon Dimensionsa (Štitnjan-Pula), dakle 10. -14. rujna. Ukoliko organizatori budu htjeli zadržati dio iste publike koja će pohoditi Outlook i Dimensions onda će se festival vjerojatno održati na istarskom području, no to su trenutno glasna nagađanja, jer oganizatori za sada ne žele otkriti više.

{youtube}cqqBKqgZwVA{/youtube}

Kako iza svega stoje promotori Hideout Festivala, Field Daya i The Warehouse Projecta svjetska DJ imena i odličan izbor glazbe neće izostati. Ovogodišnji Hideout je naime već rasprodan na britanskom tržištu, veći dio line upa već je objavljen, Field Day festival koji se održava u svibnju u Londonu također je objavio cjelokupni line up, a manchesterska institucija i klub The Warehouse Project središte je velikih svjetskih gostovanja, poput nedavne proslave 25 godišnjice karijere velikog Laurent Garniera koju ste mogli uživo popratiti putem live streama Boler Rooma.

{youtube}QccF-z9Vfgc{/youtube}

Kad festival organiziraju navedeni promotori, u line up ne sumnjamo, a koji god dio Jadrana odaberu, svaki ima svoju čar, samo da bar godišnji odmor traje cijelo ljeto. Studenti budite dobri i položite sve ispite već u lipnju, jer su srpanj, kolovoz  i rujan rezervirani za brojne festivale, ples i uživanje.

Detalje oko novog festivala doznat ćemo uskoro i objaviti ih u najkraćem mogućem roku.

brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju