Skip to main content
  • alt
  • 2.10.2014.

Time Warp US objavljuje zavidni lineup

Sven Vath ga je nazvao „Defnitivno najboljim eventom u zatvorenom na planetu!“ a Hawtin pohvalio njihovu viziju toga kako party treba izgledati. O čemu se radi?


O Time Warp festivalu koji je od skromnih njemačkih početaka prerastao u jedan od najvećih glazbenih događaja uopće.
 
Ovaj underground techno festival pokreće tijela i srca već dva desetljeća i zori poput dobrog vina postajući sve bolji i puniji. Američko izdanje događaja održat će se 28. I 29. prosinca u Kingsbridge Armory u Bronxu. Ugostit će mnoge, od onih koji su jahali na samom prvom valu i pratili porođajne boli festivala i njegove teenagerske godine širenja pa sve do nešto svježije krvi techno zajednice i underground dance scene.

alt

 
Za one koji će imati dovoljno sreće da se zateknu u Bronxu na dane D na repertoaru je orgazmička poslastica za sva osjetila. Osim vrhunskih glazbenih izvedbi Time Warp nastavlja i ove godine sa zavidnim dizajnom seta, ekstatičnim light showom, video projekcijama i laserima od kojih ćete vilicu sakupljati po podu kada se upijete dovoljno sabrati da otkinete oči od ove osjetilne fantazije. Napokon, za eargazm će se pobrinuti: 
 
Anthony Parasole
Dixon
DJ Tennis
Dubfire 
No Regular Play (Live)
Pan-Pot
Richie Hawtin
Sonja Moonear
Sven Väth
tINI
 
BlkMarket Membership presents Taimur & Fahad
Resolute presents Connie, Lauren Ritter, Orazio Rispo
Scissor & Thread presents Frank & Tony
 
Ovo još uvijek nije sve dragi naši i željno iščekujemo objave ostalih sudionika. Do tada Vas pozdravljamo, šaljemo dobru energiju i da ne ostane sve samo na riječima evo malo i tonova da Vas podignu do zvijezda i zavrte sat unazad. Ma tko je rekao da warp postoji samo u SF-u?
{youtube}qwcgEZoTmbs{/youtube}
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2