Skip to main content
  • barrakud
  • 8.08.2013.

Tisuće Talijana stižu na Barrakud

Prošlogodišnji prvi Barrakud festival prošao je iznimno dobro, no ove godine brojke premašuju sva očekivanja. 

Naslovna foto

barrakud
 
Val mladih dobro raspoloženih Talijana zapljusnut će plažu Zrće upravo u sklopu Barrakuda, a uz mjesec kolovoz sam po sebi, glavni motiv tisuća obožavatelja house i techno glazbe iz susjedne zemlje jest i jedinstvena talijanska organizacija festivala.
{youtube}97R4wToIgWw{/youtube}
 
Za dva dana idealnu će party plažu otoka Paga na sedam dana i sedam noći preuzeti mnogobrojni partijaneri koji će živjeti i plesati uz neke od najtraženijih zvukova elektronske scene. Tako će klubovima Aquarius, Papaya i Kalypso protutnjati imena poput velikog Paula Kalkbrennera, Dubfirea, Marcela Dettmanna, Nine Kraviz, Carla Craiga, Bena Klocka, Kennyja Larkina i brojnih drugih. Poznatim svjetskim imenima pridružit će se i snažna domaća – Pille i Madezh, Toni  Juranović te Pete Dux.{youtube}nPLRnCOwB4A{/youtube}
 
Barrakud  se održava se od 10. do 16. kolovoza, a posjetiteljima će priskrbiti fantastičan spoj partijanja i odmora. Broj aranžmana je ograničen, a talijanski organizatori i ovoga su puta odlučili stanovnicima ExYu regije omogućiti povoljnije ulaznice. Cijena sedmodnevnog aranžmana iznosi 760 kuna, a ulaznice se mogu kupiti preko Eventima. Na ulazu u klubove će biti dostupne i dnevne ulaznice.

{jcal_latest eventid=3946}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2