Skip to main content
  • illectricity festival 2011
  • 3.10.2012.

Tko će u narednim godinama osvajati srca hrvatskih clubbera?

Confusionov osmi festival audio-vizualnih umjetnosti Illectricity Festival, osim edukativnog karaktera osigurati će i Nucomers natječaj koji će neafrmiranim DJ-ima i producentima pružiti priliku da se istaknu.

Naslovna foto

illectricity festival 2011

Ovogodišnji Illectricity Festival održat će se od 23. studenog do 1. prosinca u Zagrebu. Festival će i ove godine biti edukativnog karaktera pružajući polaznicima i svim zainteresiranima široku lepezu radionica, prezentacija, debata na temu glazbe i interaktvnih vizualnih umjetnosti. Hladne zimske večeri zagrijati će u prvom redu Nucomers Night, večer osigurana za mlade / neafirmirane DJ-e ili producente.

Sedmi po redu Nucomers natječaj će i u novom nastavku pokazati tko će u narednim godinama osvajiti srca hrvatskih clubbera. Pobjednik ovogodišnjeg Nucomers Nighta dobit će priliku nastupiti na Illectricity Festival – Main Nightu, te na jednom od najboljih hrvatskih festivala! Stručni odbor od pet članova izabrati će pobjednika.

illectricity festival

INFO O NATJEČAJU: (za nucomere):
Ako,
1) DJ-ate ili producirate bilo koju varijaciju elektronske glazbe, s naglasnom na inovativnost, zanimljivost i kreativnost.
2) te još niste svirali, odnosno nastupili kao DJ na većim partyjima, niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijem labelu (za producente).

Kako biste se prijavili za natječaj, pošaljete materijale na e-mail nucomers@illectricity.com najkasnije do 3.studenog 2012. Pošaljite i linkove na vašu glazbu, sročite koju rečenicu o sebi i ostavite podatke kao što su ime i prezime, starost, e-mail adresa, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ/live act).

Rezultati natječaja biti će objavljeni na većini internet stranica, foruma i na web stranici illectricity festivala te direktno vama. Iskoristite priliku!

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.