Skip to main content
  • dj mixa
  • 4.02.2013.

Tko su pobjednici BK natječaja za DJe?

Riječki Balkan Kolektiv prije mjesec dana raspisao je natječaj za mlade DJ i producente iz regije kojima su dali priliku da se iskažu i da nastupaju u sklopu njihovih partija.

Naslovna foto

dj mixa

Prijava je kažu stiglo jako puno, odabrano je šest najboljih koji će imati priliku nastupiti i predstaviti se publici na Winter Theory Fest! Rijeka, Croatia! 2013. koji će se održati na više lokacija u  Rijeci od 01.-09.ožujka 2013.

Najbolji među šest odabranih je mladi Splićanin Notrom, Luka Šimić, član i suosnivač kolektiva Pandemic Wave. Najveće zasluge za njegov probitak na bass sceni ima LoopJunkies Crew, a trenutno je zaokupljen novim projektom El Commando koji predstavlja techno, bass i  dubstep kojim je osvojio i žiri Balkan Kolektiva.
 
Osim Notroma i Filipa Motovunskog na Winter Theory Festu u Rijeci 02.03. u klubu Tenk nastupit će i ostalih pet DJ-a i producenata koji su proglašeni najboljima, a to su: Infracta & Reluctant, Sky Noise, Bocasa, Komorat i Pudlica.

Za sada osim mladih nada kojima možete dati podršku ukoliko se pojavite na na Winter Theory Festu, za subotu nakon 09.03. u Stereo Dvorani također najavljen nastup britanskih producenata TRUE & FΛLSE, dvojca koji je svojom glazbom osvojio Annie Mac, Bengu, Skreama, Ruska, Netskyja, Calvina Harrisa, Examplea, Chase & Statusa i mnoge druge. Pridružit će im se nizozemac s britanskom adresom i ovisnik o bassu – Icicle.

Line up i lokacije Winter Theory Festa u Rijeci još će se popunjavati, što možete popratiti na službenom Facebook eventu.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk