Skip to main content
  • atmosfera
  • 18.01.2013.

Tko želi nastupiti na Malom Urbanom Festivalu?

Koordinacija Udruga Mladih Siska i Klub mladih SKWHAT po deseti put za redom organiziraju jedan od najvažnijih i najvećih urbanih događaja u Sisku i pozivaju sve zainteresirane da se prijave za nastup.

Naslovna foto

atmosfera

Mali Urbani Festival održat će se jubilarni 10. put sad već tradicionalno u prostorima Kluba mladih SKWHAT te na otvorenome ispred Kluba kako bi još jednom pružio gradu Sisku i svim posjetiteljima viziju moderne urbane kulture u periodu od 20. svibnja do 26. svibnja 2013. godine.

Svi zainteresirani glazbenici, umjetnici, bendovi, DJ-i, slikari, kipari, crtači, sportaši, mladi i oni koji se tako osjećaju mogu svoje prijave za sudjelovanje na jubilarnom Malom Urbanom Festivalu poslati putem maila info@skwhat.com najkasnije do 31. ožujka 2013. godine.

Bogat program u trajanju od sedam dana bit će objavljen 1. veljače 2013., a s 1. travnjem objavit će se i cjelokupni program te raspred događanja zajedno sa svim izvođačima.

U ovih deset godina postojanja Mali Urbani Festival postao je prepoznatljivo ime koje se proširilo i van granica naše regije kao multikulturalni festival usmjeren mladima te time postao višednevno okupljalište mladih umjetnika, glazbenika i ostalih kulturnjaka. Prošle je godine privukao više od 6000 mladih, a ove se godine očekuje još više posjetitelja obzirom na raznovrstan program koji je trenutno u pripremi.

Prijavite se!

muf sisak

sea star desk
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju