Skip to main content
  • 18.01.2013.

Avicii i Chris Martin iz Coldplaya

Što veže mladu švedsku DJ zvijezdu Aviciija i frontmana grupe Coldplay Chrisa Martina osim plave kosice i nježnog izgleda, te činjenice da im je glazba posao?

Za sada još uvijek ništa, ali uskoro bi mogli izdati zajedničku stvar. Ideja je više Aviicijeva, jer kako kaže za britanski Daily Star – „Ima nešto u tome kako Chris piše pjesme i u osjećaju koji prenosi svojim glasom što bi totalno odgovaralo u EDM kontekstu.

Suradnji se ne bi trebao opirati ni Chris Martin koji je već s Coldplayom ostvario EDM suradnju s Calvin Harrisom prošle godine, iako se još uvijek čeka objava te njihove zajedničke pjesme.

chris martin

Avicii je dodatno također napomenuo da trenutno radi na toliko stvari i s toliko različitih ljudi da ćemo ostati iznenađeni svime što nas očekuje kao i glazbenicima s kojima je ostvario suradnju. Vjerujemo da je Chris Martin jedan od njih.

Dok na vidjelo ne izađu te iznenađujuće suradnje o kojima Avicii priča poslušajte njegov posljedni singl „I Could Be The One“ koji je napravio u suradnji s Nicky Romerom i koji službeno izlazi 17. veljače.
{youtube}6Lh7Zg8WXwU{/youtube}

sea star desk
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.