Skip to main content
  • alt
  • 15.07.2014.

Tri generacije techno inovatora na KBF-u

Organizatori popularnog Kanegra Beach Festivala, TNG Productions, objavili su line up za ovogodišnje izdanje festivala koji će se održati 8. i 9. kolovoza na plaži Zlatorog u Umagu.

 
Ovo je 5. izdanje festivala koji je u vrlo kratkom vremenu postao jedan od omiljenijih u regiji, a prepoznatljiv je i po tome da je proizvod hrvatskih, a ne stranih promotora.Ovogodišnje posebno 5. izdanje dovodi nam istinske ikone u svijetu dance glazbe kao što su Kevin Saunderson, Stacey Pullen, Paco Osuna, Matador ili Marko Nastić.
{youtube}7Txu_h6jdo0{/youtube}
 
Poput prijašnjih izdanja, na kojem su gostovali etablirana svjetska DJ imena kao što su Umek, Cristian Varela, Seb Fontaine, Valentino Kanzyani, Kaiserdisco i drugi, ovogodišnji KBF će se također fokusirati na techno zvuku. “Otac techna” Kevin Saunderson i Stacey Pullen, koji je nastupio prije dvije godine na KBF-u, spadaju u istinske detroitske techno ikone, a time i svjetske, Paco Osuna jedan je od najboljih izdanaka španjolske nove generacije techno producenata i DJ-a, dok o Matadoru puno govori poziv etiketa Minus Richieja Hawtina i Cocoon za potpisom njegove produkcije; Marko Nastić je dobro poznato ime domaćoj  publici. 
{youtube}l_JxfeL7nCc{/youtube}
 
Uz inozemne DJ zvijezde nastupit će Dejan Milićević, Miss Sunshine, Bebetto, Kay Kay, PZB, Alexander Madness, Duplo, Damir Hoffman, Pete Dux, Seraphim Codex i mnogi drugi .Organizatori najavljuju niz promotivnih partyja koji će se održati u Zagrebu, Novoj Gorici, Beogradu, Puli, Rovinju i Umagu.Veliko iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Kanegre Beach Festivala je KBF after beach party u prekrasnom beach klubu Saint & Sinner u Umagu. 
{youtube}OtJWWo25_Dg{/youtube}
 
After beach party održat će se 9. i 10. kolovoza od 8 do 20 sati, ulaz je 70 kuna i ugostit će neke headlinere festivala. Festivalska ulaznica iznosi 300 kn ili 150 kuna po danu, a nabavite ih ovdje.. „Vrlo smo zadovoljni  line upom ove godine, imati zajedno tri generacije techno inovatora je stvarno nešto posebno. Kevin, Stacey i Paco Osuna su sigurno jako zaslužni da je dance muzika tako popularna danas u cijelom svijetu“, riječi su Matije Marića, osnivača festivala koji je ujedno posebno zahvalio Gradu Umagu na podršci svih ovih godina.
 
Popis izvođača:
KEVIN SAUNDERSON
 
PACO OSUNA
 
STACEY PULLEN 
 
MATADOR 
 
MARKO NASTIĆ 
 
DEJAN MILIĆEVIĆ 
 
MISS SUNSHINE 
 
ALEXANDER MADNESS
KAY KAY 
 
PZB
 
DAMIR HOFFMAN 
 
MATTEW JAY 
 
PETE DUX
 
BEBETTO
 
SERAPHIM CODEX
 
DUPLO
 
PAPERCLIP PROJECT
 
CHUP & CHUPS
 
ARSEN PAVEŠIĆ
 
L JAY 
 
ROLI
 
LIMENIX
 
SHAMPIE
 
WEE BEE
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk