Skip to main content
  • alt
  • 15.07.2014.

Ramiro Lopez u Splitu

Ovog vikenda započinje serijal partyja koji će se održavati u kultnom Academia Club Ghetto, u srcu Dioklecijanove palače. 

 
Dobro poznatu Ghetto vibru s internacionalnim gostima  i raznovrsnom ekipom posjetitelja, ovo ljeto upotpunit će renomirana internacionalna DJ imena. Prvi gost je Ramiro Lopez iz Španjolske. Briljantni Španjolac iz My Favourite Freaks familije ima specifičan zvuk u produkciji i setovima. Prvi pokušaji DJ­-iranja su bili 1996. nakon što je analizirao i slušao radijsku glazbu i već tada je imao istančan osjećaj za ritam. Redovito je svirao po najboljim klubovima u Španjolskoj.
{youtube}dopNjwhxcbo{/youtube}
 
U namjeri da prezentira sebe i svoju strast još više, počeo je producirati glazbu. Njegov stil je kombinacija interakcije više glazbenih stilova – r’n’b, funk, downbeat, jazz i groovy techno. Kao rezultat svoga rada izdaje nalabelovima kao što su SCI+TEC, Cecille, Suara, Bedrock, Sincopat, Agile,CR2 ili Dynamic za koje svaki fan zna što predstavljaju u svijetu elektronske glazbe. Naravno, nakon toga počinje svirati po klubovima diljem svijeta.
{youtube}ugbAOwhOyOk{/youtube}
 
Ovaj put Ramiro nam dolazi dostaviti malo vibre s Ibize gdje ima tjednu rezidenciju sa Suarom. Na deckovima će mu se pridružiti Budo Sukovic iz Crne Gore i malesh iz Splita  koji su još jedan razlog zašto se ovaj  party ne propušta. Party se održava u petak, 18. srpnja, a za upad ćete izdvojiti 35 kuna.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2