Skip to main content
  • echo festival
  • 8.05.2012.

U Makarsku stižu nove najave

Dosadašnji line up Echo Festivala u Makarskoj nije stigao kraju. Štoviše stižu nova imena engleske underground scene.

Piše: 

Naslovna foto

echo festival

Echo Festival koji se održava 22.-24. lipnja u Makarskoj najavio je nove nastupe, pa ćemo vam redom predstaviti A1 Basslinea, Lorcu i Pushermana.
A1 Bassline (Christian Sibthorpe) začetke je povukao iz garage i  drum and bass zvuka s kojim je odrastao uz oca urednika Rave Magazina. Svoju prvu ploču izdao je sa 17 godina, a sad  izdaje većinom za svoj Tighten Up Records.  dok je jedno od posljednjih izdanja "Why Do You" izdao za Claude Von Strokeov Dirty Bird label. Nakon podrške od strane recentnih časopisa i uvaženih imena elektronske scene Bassline je s punom torbom materijala spreman za Makarsku.

{youtube}vYOHceiK2Uo{/youtube}

Lorca je jedan od najuzbudljivijih mladih producenata u Britaniji. Utjecaje vuče od Peter Greena, Freddie Kinga, Bill Withers do Joy Orbisona, Wbeeza ili Pearson Sound. Njegov singl ‘Hold Back’ koji je izdao za lebel Left_Blank našao se na listi Modeselektorovog essential miksa na BBC Radio 1. Posljednji singl koji mu daje uzlaznu putanju je 'Can't See Higher'.

Pusherman čini mladi producentski duo koji svoje ime vežu uz Bass scenu. LNUK Records izdao je njihovu himnu 'Shake It Off'  i singl je naišao na veliku podršku Jackmastera koji je zaželio da su ga izdali za njega.
Party na kojem će ovi izvođači nastupiti na Echo festivalu u Makarskoj zove se Hush House.

{soundcloud}https://soundcloud.com/hush-house/the-revenge-linkwood-promo-mix{/soundcloud}

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2