Skip to main content
  • alt
  • 16.06.2014.

U prodaji dnevne ulaznice za Stop Making Sense

Stop Making Sense festival ovih je dana objavio potpun popis izvođača te u prodaju pustio dnevne ulaznice za festival.

 
Stop Making Sense, koji će se održati od 31. srpnja do 3. kolovoza, donosi mnoštvo glazbenih poslastica među kojima su T.Williams, sve traženiji duo Maribou State, techno zvjerka Marcus Worgull ili pak Mosca. Lineup je kompletiran, a festivalske ulaznice, kao i dnevne, po povoljnijim cijenama za ExYu regiju možete kupiti u sustavu Entrio.hr. Još uvijek traje i natječaj za DJ-eve iz regije, a pobjednik može zasvirati na festivalu.
 
Osiguravajući 18 sati glazbe dnevno, Stop Making Sense nudi techno, electro, funk, soul i disco zvuke, a zabave na brodovima vas vode na idilične lokacije na moru. Uživajte u zvukovima Tiki bara na plaži, gozbi u gradiću Tisno, odmaranju na plaži ili jednostavno plešite pod suncem kao da vam je to najvažnija stvar na svijetu. Za to će se pobrinuti bogati lineup. Sveprisutna Anja Schneider poznata je po energiji i nezasitnoj želji za uspjehom, a sa sobom donosi pomno birane zvuke i pokazuje veliki talent. Warm etiketa dovodi house i disco DJ-a Gerda Jansona, a njemu se priključuje talentirani Nick Höppner, kojeg krasi raznovrsnost i temeljito poznavanje house i techno glazbe. Rezidenti Sub Cluba, Harri & Domenic ,vraćaju se i ove godine i sa sobom dovode DJ duo Optimo – Twitch and Jonnie Wilkes. Njihov se raspon može najbolje opisati techno, electro i rock zvucima.
{youtube}Aba5iAVowb8{/youtube}
 
Trouble Vision i Abattoir gost Hunee u setovima oslobađa veliku energiju. Producentski duo Psychemagik koriste jako rijetke sampleove u svojim stvarima, a priključuju se Orlando Boom ekipi zajedno s autorom imena Kiwi koji donosi svoj zarazni disco stil. Leon Vynehall i njegov eklektičan stil crpe inspiraciju iz žanrova kao što su post punk, classical, funk, disco, soul i techno, s dozom bassa i posebnog house zvuka, a njegovu produkciju je teško opisati, no sigurno je da je svaki set bombastičan. Leon Vynehall se pojavljuje kao dio Aus Music ekipe, predvođene Willom Saulom koji dolazi drugi put na festival i donosi svoj deep dubdisco pristup techno i house glazbi. Phonica Records, poznati londonski specijalisti za vinil, sa sobom dovode house eksperimentalista Marcusa Worgulla, a dolazi i Mr Ties, izvođač kojeg je nemoguće svrstati u neki žanr, ali njegovi setovi su svijetla točka svakog nastupa. Tiger & Woods tj. Larry Tiget i David Woods zabavljat će ljude s raznim disco zvukovima koje oni nazivaju ‘future boogie’, a house pod utjecajem jazz zvukova predstavit će Vakula. Ljubitelji soula, duo Maribou State priključuju se Mosci i T.Williamsu u njegovom T.Party Movement kolektivu. 
{youtube}XpIrFglZfQU{/youtube}
 
Severino se pojavljuje kao dio Lovesick ekipe, a dolazi i Bradley Zero, domaćin Boiler Rooma. Zagrijavajući za atmosferu festivala, prvog dana, u četvrtak, Madera Verde i Love Glove otvaraju podij na plaži, prije nego domaćini iz Hrvatske preuzmu pozornicu skrivenu među drvećem sa svojim Croatia Calling programom. Petak je u znaku Abbatori ekipe , a pozornicu kod plaže kontrolira Hunee, dok su među drvećem glavni Aus Music koji predstavljaju Leon Vynehalla i Will Saula. Psychemagik i Kiwi se izmjenjuju kod plaže u subotu, a Anja Schneider je na drugom podiju dok zalazi sunce te večer preuzimaju poznati londonski klub Corsica Studios. Podij zatvaraju UK spasitelj housea T.Williams i njegov T.Party Movement, zajedno s Moscom i Maribou State duom. 
{youtube}XjL7MYXIpPU{/youtube}
 
Festivalske ulaznice, kao I dnevne, po povoljnijim cijenama za ExYu regiju možete kupiti u sustavu Entrio.hr
 
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2