Skip to main content
  • alt
  • 15.05.2014.

Zasvirajte na Stop Making Senseu

Stop Making Sense  poziva sve mlade talente iz regije da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu.

 
Pobjednik natječaja otvara Woods stage Stop Making Sense festivala te osvaja festivalsku ulaznicu za sebe i 3 prijatelja. Pobjednik će nastupiti na programu Croatia Calling uz domaća imena Zero, Brighton, Mimi, Luka K  te uz Severina.
{youtube}oFfBO2u7ADs{/youtube}
 
Potrebno je poslati snimku u trajanju od 45 do 60 minuta. Žanr nije strogo definiran, no imajte u vidu program Stop Making Sense festivala. Miks će ocjenjivati žiri Stop Making Sense festivala koji će posebnu pozornost obratiti na glazbenu selekciju, ali i tehniku miksanja. Ne zaboravite raširiti glas putem socijalnih mreža ili dobrom starom usmenom predajom jer u onim situacijama kada će  žiri biti neodlučan, presudit će broj likeova i preslušavanja miksa.
 
 Prijaviti se mogu DJ-evi iz regije. Snimku je potrebno poslati u privatnoj poruci na SoundCloud profil soundcloud.com/stopmakingsense, a miks treba u opisu sadržavati popis pjesama, kao i objašnjenje zašto se prijavljujete na Stop Making Sense festival  te email adresu za kontakt. 
{youtube}OeOFIz5Jfkk{/youtube}
 
Festivalske ulaznice, kao i dnevne, po povoljnijim cijenama za ExYu regiju možete kupiti u sustavu Entrio.hr, a potpun popis izvođača doznajte ovdje.
 
dobar house desktiop
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju