Skip to main content
  • 11.10.2023.

U studenom stiže treće izdanje Time Warpa: Two days / Two stages

Nakon proljetnog ludila u Mannheimu kojeg smo posjetili, sprema se nova jesenska house i techno avantura

Piše: 


Treće izdanje Time Warpovog događaja “Two Days / Two Stages” se vraća u njemački gradić Mannheim i plesne podije u Maimarkthalleu i Maimarkt Clubu 3. i 4. studenog.


Foto Clappo – Elephant Studio

Ovaj kompaktni, ali snažni događaj donosi tražena elektornička imena, vrhunski zvuk i produkciju kao uvertiru ususret povijesnoj proslavi 30. rođendana Time Warpa sljedeće godine.


Foto Antonio Hant Corallo – Elephant Studio


Foto Tobias Greitzke

Tijekom dvodnevnog događaja u Mannheimu, nastupiti će dosad najuzbudljivija i raznovrsnija postava izvođača koju je Time Warp okupio. Mnogi potvrđeni izvođači će debitirati pred Time Warpovom publikom poput 999999999, Anethe, Brutalismusa 3000, Clare Cuve, Darie Kolosove, Deborah De Luce, FKA.m4a, Indire Paganotto, KI/KI, Somewhena, SPFDJ-a i Trym plusa.

Debitantima će se pridružiti i dobro poznata imena koja su već nastupila na Time Warpovim događajima kao što su Sven Vath, Nina Kraviz, Black Coffee, Tale Of Us, Adam Beyer, ARTBAT, Kobosil, PAN-POT, Patrick Mason i mnogi drugi.

Svoj povratak u Mannheim, Time Warp je doživio ovog proljeća s 40 headlinera, 19 sati zvuka i 6 floorova. Svoje doživljaje s povratničkog proljetnog izdanja kroz riječi i video isječke prenijela je naša suradnica Gorana Gajin.

Kapacitet za događaj je limitiran, a ulaznice su dostupne na time-warp.de.

 

sea star desk
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.