Skip to main content
  • 10.10.2023.

Dalton Trance Teleport sprema novi EP -Cosmotronika- i poseban DJ set sa sinom

DJ-a i producenta s kostrenskom adresom nakon dugog toplog ljeta ispunjenog nastupima čeka jesen ispunjena objavom novih izdanja

Piše: 


Nakon što je proljetos Dalton Trance Teleport objavio prvi singl godine “Modul Sub 2” te se uputio na turneju po Europi gdje je odradio više od 20 nastupa u gradovima poput Vallete, Freiburga, Lisabona, Zuricha, Graza, Soluna, Beograda, Ljubljane, Pule i Zagreba došlo je vrijeme da najavi svoje najnovije glazbeno putovanje.

Početkom studenog, točnije trećeg dana u mjesecu, začetnik trance kulture na Balkanu izdaje svoj novi EPCosmotronika” koji izlazi na Blue Tunes Chillout etiketi. Novi EP će biti sačinjen od tri trake – “Cosmotronika”, “Ethnasia Ritual” i “Galaxias”. Dalton Trance Teleport obećava da će novi glazbeni uradak “odvesti na duboka glazbena putovanja i iskustva koja će nas povezati s univerzumom”. Višestruko nagrađivani DJ i producent s novim EP-jem će proširiti svoju bogatu diskografiju koju trenutno čine četiri studijska albuma, dva EP-ja i niz singlova.

Do izlaska novog EP-ja, našeg prvaka trance zvuka čeka još nekoliko nastup. Bukiran je u Švicarskoj, na Malti dok ga u Ljubljani krajem mjeseca čeka poseban set. Popularno zvani “deda” će u slovenskom glavnom gradu nastupiti na Participativnoj ljubljanskoj avtonomnoj coni gdje će mu se za pultom pridružiti njegov dvanaestogodišnji sin Filip Trance Teleport, s kojim je već svirao u Rijeci, stvarajući tako glazbeni most između generacija.

Kratke isječke novih traka s nadolazećih EP-jeva Dalton Trance Teleport je podijelio na svojim društvenim mrežama.

 

sonic desktop
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.