Skip to main content
  • 31.07.2018.

U Tisnom budi sve što želiš, budi Defected!

Komercijalna kapitalistička stvarnost vrlo efektno će karakterizirati defektnim sve ono u tebi što se ne uklapa u njene pragmatične hladne svrhe.

Piše: 


Pa pleše li ti se usred radnog dana, urla li ti se, moraš to činiti potiho tamo kod aparata za kavu, želiš li sunce na koži zakrabuljen u uredu ili bliskost tamo gdje si plaćen da razdvajaš i grupiraš bit ćeš izopćenik. No, na Defectedu si naš i svoj, ovdje su sve one niti razasute u hladnom pogonu života tapiserija isprepletena od zvuka house glazbe, želje, uživanja, sunca, mora, brodova, zalazaka i izlazaka na magiji lokacije koju nazivaš Garden u Tisnom. Ovaj rajski vrt ne zahtijeva od tebe ono što zahtijevaju svi ostali rajevi khm khm (da umreš prije prihvata na recepciji), već naprotiv da budeš življi nego ikad prije uz beskonačni lineup, dva dnevna isplovljavanja party brodovai četiri aftera u legendarnom Barbarella's klubu pod zvijezdama sa zvijezdama, te sjajan chill program mira, tišine i centriranja za nove bjesove i plesove "MIndfulness".

U velikoj nagradnoj igri možes osvojiti Defected ulaznice, CD-e i accessoires!

Od 9. do 14. kolovoza bilo kome tko te pokuša smjestiti u kalup pokaži jednu gestu i s nama odjaši u suton na Defectedu. U novoj rundi, svesku, šusu i ruletu "Tko je tko Defecteda" danas upoznajemo triangl: Soul Clap, Sandy Rivera i Jamie 3:26.

Pa kaže:

Soul Clap čine dva Amerikanca, a duše prebivaju u Lonely C-u i Bamboozleu, koji su još izdavali pod aliasom The Great White Hope. Inicijalni mentor momcima je bio bostonski disco DJ Carli Mitro koji ih prima unutar hrama Vinyl Connectiona uho uz uho divova poput Dimitri From Paris i nikada prežaljeni gospodin Knuckles, a Carli je ujedno odgovoran i za ovisnost momaka o beskonačnom prekopavanju ploča u potrazi za izgubljenim blagom. U stratosferu su se probili golemim izdanjima, poput himne ljeta 2010. "Extravaganza" kao i remixevima umjetnika kao što su Laid Back, Metronomy, Little Dragon, Robert Owens, DJ Harvey...
{youtube}93v7N5l7Kqs{/youtube}

Udružili su se s Wolf+Lamb za legendarnu DJ Kicks seriju, a dva mjeseca proveli su na svjetskoj turneji s redovnim setovima preko 6 sati. Nakon nekoliko godina nastaje i vlastiti Soul Clap Records koji se ponosi originalnošću materijala dobro znanih i sasvim nepoznatih ruku. Izuzetno su ponosni na trijadu suradnje koju nazivaju Crew Love gdje su spojeni s Wolf+Lamb-om i Double Standard Recordsom, a nisu stranci ni golemim podijima Sonara i ADE-a.
{youtube}Ph05AIKuJGY{/youtube}

Sandy Rivera pak stiže s ulica Brooklyna, a zvuk je oblikovao intrakulturalnim mixom, uronjen u španjolski funk, hip-hop, rani elektro i house. Za mnoge je prvi spomen Sandyja za globalno uho hit "Finally" rođen 2000. godine kada Sandy djelovao kao polovina Kings of Tomorrow dua, gdje je svojom produkcijom preobrazio fiktivni razgovor između ženskog vokala i Boga, a traka se posljedično našla na 164 kompilacije, tada je jednostavno prestao brojati.

Nastaje label Blackwiz Records s kojeg izlaze trake poput D’Menace, Fade II Black, Open Your Mind, My Love Is Real, i sekundarni label DEEPVISION s kojeg ispada "Come Into My Room" kao oznaka prelaska na novi electro disco-house štih. Sandy može sve pa ga  jednako vole i u house, soul, R&B i chill-out svemirima s fantastičnim stvarima poput  Expansions, Class Is In Session, Changes, I Can’t Stop, Just Won’t Do, Lollipop, Freak, Deeper, Persuasion, Escape, Dirty Sax.
{youtube}xeCfK5I1gf0{/youtube}

Jamie s numerološkim house kataloškim brojem 3:26 još je jedna američka njuška s finim nitima koje sežu do disca, soula, i nu-jazza. Rođen u južnom Chicagu neumorni je tragač svime glazbenim uvijek s uhom uštimanim u novi zvuk na pomolu i njegove mogućnosti i preklapanja, nije važno je li vinilka od prije 30 godina ili sasvim novi svježi umjetnik, ako ima sjajan beat, Jamie je grabi. Nevjerojatna povezanost s publikom jedna je od najboljih odlika njegovih setova u kojima se hrani energijom s floora i bešavno usmjerava u nova i nepoznata područja bez da izgubi pažnju, a popularnost mu globalno raste izdanjima na  ParteHardy i Strobelight Honey Records. Jamie je jedan od one garde kada je prioritet ljubaznost, poštenje i kada se stvari još uvijek rade smo zbog glazbe i emocije, gospodin pulteva, pa trebaš li connoisseura svega onoga što je elegantno u houseu, imaš pravog čovjeka na lineupu.
{youtube}dsP1e5UMy2A{/youtube}

Sve znaš, u kuži si, informiran si pa sada slobodno navrati na Entrio i pozovi ekipu jer rokamo grupni popust 3+1 free i uživaj pod suncem Tisnog. Nema toga što sunce, more, glazba i dobri ljudi ne liječe!

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk