Skip to main content

Labyrinth Open Croatia 2018. objavio aftermovie

Završeno je drugo izdanje Labyrinth Open Croatia festivala koji se ove godine održao od 11. do 14. srpnja u omiškom kampu Galeb, a upravo je objavljen i službeni aftermovie.

Piše: 


Ono što na prvi pogled može oduševiti svakog posjetitelja ove lokacije definitivno je ambijent i atmosfera koju nudi kamp Galeb – predivni bungalovi i hladovina tik uz pješćanu plažu, a u sklopu kompleksa imate 3 posebno osmišljene pozornice od kojih svaka nudi specifičan ugođaj i nastupe glazbenih divova podno omiške Dinare. Aftermovie je u nastavku!
{youtube}6R_mPdcl0sg{/youtube}

Omiš se tako iz godine u godinu pretvara u festivalsku zonu, a zasluge svakako ima i ovo drugo izdanje Labyrintha koje je opet ugostilo svjetske zvijezde kao što su Joris Voorn, Butch, Boris Brejcha, Pan Pot, Dubfire, Hernan Cattaneo, Kollektiv Turmstrasse, Stephan Bodzin Live, Amelie Lens uz plejadu domaćih i regionalnih umjetnika.


LABO festival nije isključivo glazbeni događaj jer u 4 dana održavanja nudi predivnu prirodu za odmor, umjetničke i plesne koreografije, radionice, predavanja i pokušaje da iskusni glazbenici i stručnjaci prenesu svoje znanje publici. Ako niste znali potpuno renovirani kamp posjeduje veliki broj odlično opremljenih bungalova kojima je cijena ove godine bila iznimno povoljna pa čak i za naše standarde.


Omiš je tako prema našem izboru svakako lokacija koju ubuduće treba uvrstiti u ljetni kalendar jer je još neistražena, neiskvarena i svake godine LABO organizatori nas iznenade nekim svojim zanimljivim instalacijama.

 

 

 

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web