Skip to main content
  • 30.06.2016.

UES Festival donosi val svježine u Kalypso Beach Club

UES Festival, koji surađuje s Abyss Records i NoExcuse izdavačkim kućama iz Londona kao i Refraction serijalom evenata po Velikoj Britaniji održava se od 1. do 3. srpnja u klubu Kalypso Zrće.

Piše: 


Festival u potpunoj organizaciji domaćih promotora, ovog ljeta donose intimniji događaj kojeg odlikuje UK, house, deep, garage, techno zvuk. Hrvatski, regionalni i europski izvođači će se naći iza pulta, a svoju glazbenu viziju dijelit će u klubu Kalypso, kao i na zabavama na brodovima, te tijekom radionica u sklopu festivala.
{youtube}YsvjSP2hS2A{/youtube}

Line up:
Solardo (UK)
Emery Warman (UK)
Hott Like Detroit (UK)

Ostala imena na line upu UES Festivala čine DJ-i koji predstavljaju ranije spomenute kolektive, a uz već spomenute headlinere tu su i: Ana Cole, Aaron North, Chester, Camo Crooks, Dan Hayes, Dinyad Alonzo, Jake Whitehouse, James Carter, Jay Forster, Jay Nino, Luke Evitt, LA Sam, Mark Johnstone ft. Emily-Jayne Carswell, Metaphizix, Nadia Lucy, Russell Sherrington, Ryann Chopra, Simon Titus, Wayne H i 6ftShort. Domaće snage predstavljaju: Antonio Zuza (Imogen Recordings), Mario Novak (Pitch Vinyl Shop) te UES dvojac Pete Dux i Brun Dux.

Cijene ulaznica za EX-YU posjetitelje kreću se već od 50kn za jedan dan, 75kn za dva dana te 100kn za sva tri dana, a mogu se osigurati u pretprodaji u sustavu Entrio.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2