Skip to main content
  • 18.05.2021.

Uz Endorphin Klubske scene upadaš povoljnije na BSH Island festival

Ukucaj ENDORPHIN1 na Entrio i osiguraj sebi ili svojoj ekipi popuste za predstojeći BSH Island festival od 1. do 5. srpnja. Popust vrijedi za maksimalno 10 čitatelja.

Piše: 


BSH je je objavio informacije u vezi ljetnog četverodnevnog festivala na Zrću koji uključuje specijalni party Amnesia Fortress na paškoj tvrđavi Fortica iz 17. stoljeća.

Domaćin četverodnevnom festivalu BSH Island od 1. do 5. srpnja na Zrću je NOA Beach club, dok će Kalypso poslužiti kao mjesto za službeni after nakon Amnesia tuluma na tvrđavi Fortica.

U goste stižu probrana imena svjetske elektroničke scene kao što su španjolski techno titan Paco Osuna, house hitmaker Dennis Cruz, legenda s Ibize – Ilario Alicante, ili ukrajinski melodic dvojac Artbat, zatim  Andrew Meller, Joseph Edmund, Mar- T, Ki Creighton, dok domaći line up čine Yakka, Pablo Panda, Full Ferry, Aldo Morro, Dea Tosh, Mony, DJ Organic.

Na tvrđavi iz 17. Fortica s koje se pruža veličanstven pogled na Paški most line up u sklopu Amnesia Fortress partya je slijedeći: Mathame, Brina Knauss, Sidney Charles, Luca Donzelli.

Klubska scena ti je osigurala popust za upad na BSH Island festival tako što ćeš na Entriu kod kupnje ukucati naš kod ENDORPHIN1 s kojim ideš na event uz 20% popusta za četverodnevne ulaznice.

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2