Skip to main content
  • 16.04.2016.

Val dobre zabave stiže na Zrće uz UES Festival

Plesanje uz more sve do izlaska sunca jedan je od razloga zašto volimo ljetnu zabavu, a upravo to nudi UES Festival od 1. do 3. srpnja.

Piše: 


Kako bolje početi vruću ljetnu sezonu, nego uz produženi vikend na moru i odličan lineup u okruženju Kalypso kluba na plaži Zrće. United Electronic Sound je medijski i glazbeni brand, a kroz godine postojanja gradio je svoje ime kao odlična platforma na glazbenoj sceni, predstavljajući najbolje od domaćih, regionalnih te svjetskih izvođača i trendova. Upravo na toj ideji zasniva se UES Festival koji si je za cilj uzeo okupiti sve sudionike glazbene zajednice tijekom tri festivalska dana i noći.

Festival u potpunoj organizaciji domaćih promotora, ovog ljeta donose intimniji događaj kojeg odlikuje UK, house, deep, garage, techno zvuk. Hrvatski, regionalni i europski izvođači će se naći iza pulta, a svoju glazbenu viziju dijelit će u klubu Kalypso, kao i na zabavama na brodovima, te tijekom radionica u sklopu festivala. Sve će pratiti serija pre partyja koji će najaviti UES Festival na domaćem festivalskom nebu.

Prvi u nizu partyja zagrijavanja je upravo UES Festival Launch Party u klubu Boogaloo, gdje će nastupiti čak tri b2b para: Jay Nino (UK) i Brun Dux, Ivan Komlinović i Jan Kinčl Zero, te Basta i Mario Novak. Lagani uvod u b2b okršaje odradit će Rudi Papić. U subotu, 23. travnja, Sirup pleše od 01 do 08.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju