Skip to main content
  • len faki
  • 9.06.2013.

Sviranje i volontiranje na UES-u

United Electronic Sound za kraj sezone u zagrebački Pogon Jedinstvo dovodi Lena Fakija, jednog od prvih rezidenta slavnog berlinskog kluba Berghain.

 
Osim glazbenog programa u petak, UES u subotu, dan nakon samog partyja, organizira besplatnu edukativnu radionicu programa Ableton i Traktor koja će se održati u Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu mlade (Kneza Mislava 11/ 1kat). Besplatna radionica Abletona i Traktora će se održati 15. lipnja, a bit će podijeljena u dva dijela.

{youtube}MV15_cIzOiE{/youtube}

 
U prvom dijelu bit će predstavljen Ableton program za glazbenu produkciju i live izvedbu  za što je zadužen hrvatski producent Ratko Filipović poznatiji kao  Examine. Drugi dio radionice upoznaje vas s programom Traktor , DJ softwareom za reprodukciju glazbe, a o pogodnostima programa i dodatnim alatima predavat će DJ i radijski voditelj Jan Kinčl aka Zero.
 
 
United Electronic Sound  ujedno traži odgovorne i komunikativne osobe za volontiranje koje će raditi na različitim poslovima, od distribucije i izrade promo materijala, uređenja i pripreme lokacije, koordiniranja pojedinih programa, redarenja, čuvanja opreme sve do specifičnih poslova kao što su briga o izvođačima i gostima, komunikacija na društvenim mrežama i web stranici ili rad s audio/video tehnikom, ovisno o željama i znanjima/vještinama.
Možete se prijaviti ovdje: obrazac za prijavu UES volonteri.

Spasitelja techna, kako mu neki tepaju, Lena Fakija, možete, ukoliko ste voljni odvojiti 70 kuna, vidjeti u petak 14. lipnja kada su, uz techno virtuoza, za podrhtavanje podija zaduženi i Ivan Komlinović, Nitro i Pete Dux.
 
{jcal_latest eventid=2652}
{jcal_latest eventid=2943}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk