Skip to main content
  • 18.12.2015.

Velikani bass scene na Exit Festivalu

Prvog dana Exita u sklopu omiljenog X-Bass programa stiže velikan i pionir bass glazbe te jedan od osnivača True Playaz brenda, nezamjenljivi DJ Hype, kao i Subzero.

Piše: 


Kevin Ford, kako mu je puno ime, višestruki je dobitnik nagrade za najboljeg bass DJ-a i vlasnik jednog od najpopularnijeg d'n'b remiksa svih vremena, za pjesmu "Ready or Not". Ljetna himna „Afterglow“ koja ima više od 47 milijuna YouTube pregleda, zabrujat će Petrovaradinskom tvrđavom 8. srpnja, jer dolazi neprikosnoveni hit tvorac, Wilkinson!
{youtube}GfMtTOEFuwE{/youtube}

Londonski producent dominirao je britanskom listom singlova s albumom „Lazers Not Included“, a remikse je potpisao za imena kao što su Gorgon City, Chase & Status i Example i Ed Sheeran. Listi bass zvijezda pridružit će se i popularni dubstep rockeri Modestep, čije je aktualno izdanje "London Road" proglašen za najbolji bass album u 2015. godini! Na glavnoj pozornici Exita, pridružit će mu se i Ivy Lab, sjajni liquid dnb trojac iz Londona s Critical etikete, a koji čine Sabre, Stray i Halogenix.
{youtube}Y4bB524xefM{/youtube}

Velika novogodišnja akcija 1 ulaznica za 2 festivala!
U tijeku velike novogodišnje akcije, ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj cijeni od 460 kn, sa 70% popusta, uz ulaznicu za Sea Dance festival na poklon! Vrlo ograničen broj ulaznica u sklopu ove akcije dostupan je online, kao i na Entrio prodajnim mjestima, a više informacija o novogodišnjoj ponudi može se pronaći na exitfest.org. U prodaji su i paketi koji sadrže ulaznicu i smještaj već od 65 € putem exittrip.org.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2