Skip to main content
  • Hideout Festival
  • 12.04.2013.

Veliki Hideout party uz Breakagea u Stereo Dvorani

Regionalna turneja Hideout Festivala sve se više bliži svom vrhuncu pa će tako veliki riječki party, uz gostovanje britanskog Breakagea, poprimiti i kreativnu, dnevnu dimenziju. 

Naslovna foto

Hideout Festival

Naime, za dnevni program Hideout partyja, koji se 20. travnja 2013. održava u Rijeci, zadužena je Krpa.hr i njeni riječki kreativci. Tako će vam te subote, u periodu od 11 do 19 sati, ponuditi najbolje od riječkog indie dizajna u režiji: Micica, Lucelu, Tanjadasimalomanje, DiSognare, Rockaj Zakovicu, ojoMAGico i mnogih drugih.

Sa svima vama, njima i nama uz kavu, 'ćakulu' i pozitivnu vibru družimo se u klubu Stereo koji se u tom terminu pretvara u dom kvalitetnog indie dizajna. Rad nabrojenih dizajnera koje ćemo u sklopu dnevnog druženja predstaviti, osim Riječanima, poznat je i svim online i offline posjetiteljima Krpe. Dnevni program u Stereu počinje u 11 i traje sve do 19 sati. Ulaz se ne naplaćuje.

A nakon dnevnog, slijedi i noćni program na kojem, u sklopu regionalne turneje Hideout Festivala , kao glavni gost večeri glazbu bira britanski drum and bass i dubstep DJ Breakage uz kojeg za pult staju i Subire te One N aka Ne Nox. Vrata kluba otvaraju se u 23 sata, cijena karte do ponoći je 35 a od ponoći 45 kuna.

{youtube}oQcBYboY8G4{/youtube}

Nezaobilazna plaža Zrće i ove godine će biti poprište velikih događanja. Kao i protekle dvije godine, Hideout je ponovno svojim line-upom vrhunskih izvođača i predivnom lokacijom garancija najboljeg partija ovog ljeta.

Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl će biti drum & bass dvojac Chase & Status, Marco Carola, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKT, dubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi.

Danonoćni ples i zabava su neizbježni od 3.-5. srpnja i to je još jedan razlog više da požurite po svoju ulaznicu i osigurate si nezaboravnu zabavu. Zbog toga se u Velikoj Britaniji i traži karta više, ali ulaznice su dostupne samo još stanovnicima regije po cijeni od 430,00 kn preko sustava Eventim.

Hideout Launch Party Stereo Dvorana

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2