Skip to main content
  • 12.04.2013.

Bomba na Ibizi

Odjeknula je snažna bomba na Ibizi.

Piše: 

Naslovna foto

Ibiza


Svi se još uvijek pitaju hoće li dolazak Bombe na Ibizu odnosno najava otvorenja novog kluba promijeniti migracije clubbera, kao i općenito neke stvari u Pachi, Amnesiji, Spaceu, Privilegeu. Čini se da hoće.

22. svibnja ispred marine u gradu Ibiza otvara se novi klub imena Bomba. Vlasnici Danny Whittle i Mark Netto koji su napustili Pacha brend prošle sezone, sada imaju odgovor na pitanje, gdje će raditi ovog ljeta. U ovom projektu je i Giuseppe Cipriani, njihov kolega i partner, te jedan od cijenjenijih ljudi na sceni.
{youtube}PHvS-dd_UvY{/youtube}

Dvojac je čini se osigurao dobre kontakte za boravka u Pachi te će iste iskoristiti za svoj vlastiti projekt. Tako Bomba ima fantastičan zvučni sistem koji potpisuje Pioneer, a najavljuje tjednu rezidenciju Luciana i njegovih Vagabundosa, Defected, te Erick Morilla. Yousef koji je uvijek u sjeni Carl Coxa u Spaceu, ovdje je dobio svoju vlastitu večer Circus party. Ako Vas put odvede na Ibizu ove godine osim gore spomenute četvorke svakako valja vidjeti i ovo mjesto. Također ne zaboravite i na Sankeys te DC10.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2