Skip to main content
  • 19.01.2024.

Brojni domaći DJ-evi među više od 160 imena koja stižu na Love International 2024.

Dobro poznatim imenima Love Internationala su se pridružile i brojne domaće snage.

Piše: 

Naslovna foto

Naslovna foto: Tim Ertl

Love International je kompletirao lineup s preko 160 DJ-eva za svoje sedmo izdanje koje će se održati u The Garden Resortu nedaleko od Tisna od 10. do 16. srpnja.

Govoreći o sedmom izdanju iz Love Internationala su poručili: “Okupljamo glazbenike koji su s nama od samog početka i pomogli su stvoriti Love International u ono što je danas, kao što i predstavljamo nove članove obitelji koji nam se pridružuju prvi put.”

Već potvrđenim imenima poput Avalona Emersona, Craiga Richardsa, Crazy P Soundsystema i OK Williamsa pridružili su se veterani Love Internationala kao Alex Kassian, Eris Drew, Francesco Del Garda, Gerd Janson, Leon Vynehall, Luke Una, Midland, Octo Octa, Peach, Shanti Celeste i brojni drugi.

Među više od 160 potvrđenih DJ-eva koji stižu na sedmodnevni glazbeni hedonizam u srednjoj Dalmaciji su i brojne domaće snage poput Adriatic Coastinga, Adriatic Social Cluba, Andreasa, Andrije Mlacovica, Bakule, Edija the Kinga, Grenca, Iana Staraja, Ivana Erjavca, Paleolitika i Tabule.

Do samog početka festivala iz Love Internationala ističu kako još moraju otkriti program za Barbarellu, kao i za boat partyje te satnicu po pozornicama i danima.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.