Skip to main content
  • Voi'Sa
  • 18.01.2012.

Voi’Sa festival ima novi datum

Voi’Sa nastao je  2010. godine kao ideja skupine entuzijasta sa željom da promoviraju kvalitetne moderne glazbene pravce, te obogate turističku ponudu tijekom sezone.

Naslovna foto

Voi’Sa

Dobro organiziran tulum mijenja datum ove godine, te će se održati 02.-04.08. na istoj lokaciji u Supetru na otoku Braču. Koji su razlozi prebacivanja festivala u raniji termin otkrio nam je organizator Vanja Purić čiju izjavu donosimo u nastavku.

“Razlog mijenjanja datuma Voi'Sa je želja da se ostvari još bolja posjećenost festivala, kako zbog "kratke sezone na otoku" bar što se tiče ciljane populacije, tako i želje da se izbjegnu određeni "masovni" događaji u neposrednoj blizini, na koje bi i sami organizatori željeli otići (da budemo najiskreniji :D, primijer Terranea u Šibeniku i sl. ), iako smo svjesni da ne možemo izbjeći sva događanja što nam i nije cilj.

Line up vam još uvijek nećemo otkrivati, čekamo malo toplije vrijeme 🙂 ali definitivno spremamo raznolik program u trajanju od 3 dana, sa provjerenom recepturom: 2 dana DJ line up&live act&visuals, i treći dan  live koncerti popraćeni  sa dobrim afterom.

Očekujte čuti funk, soul, hip-hop, reggae/dub, nu-disco, house, dubstep, electronic…i još mnogo toga jer od samih početaka nam je glavni cilj bio prezentirati što raznovrsniju glazbenu ponudu. 

Svake godine nastojimo popraviti greške, poboljšati kvalitet i učiniti Voi'Sa još zabavnijim tako da smo uvjereni da  će Voi'Sa 2012 biti kvalitetniji, zabavniji i sadržajniji od prijašnjih godina, naravno u okvirima naših mogućnosti.”

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk