Skip to main content
  • martyn negro
  • 18.01.2012.

Resident Aquariusa nastupa u Cocoonu

Mladi zagrebački producent nastupat će u klubu Sven Vatha i promovirati novi singl Cataleya.

Naslovna foto

Martyn Negro

Martyn Negro se bavi muzičkom produkcijom više od 3 godine i široj javnosti je poznat kao resident DJ klubova Aquarius. Osim gostovanja po brojnim zagrebačkim klubovima nastupao je i sa poznatim svjetskim dj-ima i producentima kao što su Avicii, Sander van Doorn, Benny Benassi, Freemasons, Shapeshifters, Paolo Barbato i mnogi drugi.

Zahvaljujući svojim napornim radom Martyn Negro pozvan je da nastupa 3. veljače u klubu Cocoon čiji je vlasnik jedan od pionira elektronske glazbe Sven Väth. Cocoon već godinama se nalazi na popisu top 5 klubova u svijetu što je zaslužio zavidnim razglasnim sistemom, dizajnom interijera i nastupima eminentnih imena svjetske elektronske glazbe. Uz Martyn Negra tu večer nastupaju i Sidney Spaeth, Anthony Rother, Erik Cortes i Le Alen, a sve u sklopu svjetske promocije novog singla Cataleya Martyna Negra za izdavačku kuću Exklusiv records.

U srijedu 18. siječnja, izlazi njegovo 13. izdanje za portugalsku izdavačku kuću Exklusiv records. Singl Cataleya već dosada ima podršku međunarodnih producenata i DJ-a od kojih treba istaknuti Rogera Sancheza, Jesse Voorn, Niki Belucci, Dan McKie, Tom&Grade, Mario Amarillo i drugih.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2