Skip to main content
  • voisa
  • 9.07.2012.

Voi’Sa podmornica izranja na Brač

Dani Urbane glazbe Voi'Sa ili kako se još vole nazivati „dobro organiziran trodnevni tulum“ i ove godine na otoku Braču ističu angažman za sva osjetila.

Naslovna foto

voisa

Treći po redu tulum u Supetru na otoku Braču održat će se na istim lokacijama kao i prethodnih godina ( Benny’s Bar, Thriller Club i Mali Plac za koncertni program ), ali u nešto ranijem terminu, od 02. – 04. kolovoza.

Ljubitelji dobre glazbe ponovno će ovog ljeta doći na svoje, jer Voi'Sa prvi dan tuluma otvara funk, soul, reggae, drum 'n' base, breaks i dubsteb zvukovima kojih su nosioci večeri odlični Roots In Session iz Slovenije dok se drugi dan zabava kreće u pravcu elektronike, groove/house/nu-disco zvuka uz Ben Weestbeecha i njegov live act kao stvoren za klupsku atmosferu. Zadnji dan kao i prethodnih godina završava u "live" tonu; hip hop fiestom uz festivalski najtraženiji bend Dječake te Edu Maajku koji promovira svoj novi album "Štrajk mozga". Za tradicionalno dobar "funky" after i zatvaranje Bračkog plesnjaka zaduženi su Umbo iz Osijeka, Audio Infunktion iz Sarajeva, Voi'Sa Kolektiv kao domaćini i Studio Baranda koji će pokriti vizualni identitet festivala.

{youtube}cuhuBr5UBYU{/youtube}

Voi’sa podmornica spremna je izroniti na obalu glazbenih užitaka i ovog glazbenog ljeta, budite pripravni za kupanje, sunčanje i hedonizam, pripremite pokrete za nove elektroničke zvukove i glas za temperamentne koncerte.

Line up:

02.08. ČETVRTAK
Roots In Session live act (SLO)
Bocca Sofistifunk
Venom
Sunshine M-J
Preddy
VRH
FunkYou
Scarhead
Marinac Qmaster
Funky Destination

Upad: free

03.08. PETAK
Ben Westbeech live act(UK)
Eddy Ramich
Kid Va
Duda Dudes
William Collins
Pile Acilectro
Feta Acilectro
Hervie
Isfaq
HrwoE

Upad: free

04.08. SUBOTA
Live:
Dječaci
Edo Maajka

Upad: 40kn

After:
Umbo + live sax;
AudioInfunktion,
Voi'Sa Kolektiv & Studio Baranda + gosti

 (Upad: free, start 01h – 05h)

Live visuals by: STUDIO BARANDA
Foto by: TILPS.HR

brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju