Skip to main content
  • diplo1
  • 20.04.2013.

Vrhunac bass scene na Exitu

Novosadski Exit je ušao u novu dimenziju kompletiranjem liste izvođača koji će nastupiti na glavnoj pozornici festivala u sklopu novog glazbenog programa pod nazivom X-Bass Takeover.

Naslovna foto

diplo1

Najaktualnija imena drum& bass i dubstep žanra Diplo, Broke'n'£Nglish, Camo & Krooked (DJ Set) & Dynamite MC, Chase & Status and Rage, Dismantle & LX One, Feed Me (DJ Set), Redlight, Rudimental live, SBTRKT (DJ Set), Wilkinson & VisionObi pridružit će se već potvrđenim nastupima DJ Fresh LIVE, SkiSM, Dub Phizix i MC Strategy, The Prototypes, Brookes Brothers, Inspector Dubplate, kao i Friction i MC Linguistics. Zajedno, od ovogodišnjeg X-Bass Takeover programa napravit će jedan od najvećih svjetskih događaja posvećenih ovim energičnim glazbenim pravcima.

{youtube}2nF6DorIT5Y{/youtube}

Veliki Diplo, već niz godina najtraženiji dancehall producent, pokrenuo je pravu revoluciju žanra proteklih godina, a nedavno je završio rad na novom albumu Snoop Liona. Britanski producenti Chase&Status, predvodnici drugog dijela X-Bass programa, su među najzaslužnijima što je drum&bass na globalnom nivou uspio, od alternativne vrste muzike, doprijeti do šire publike. Pobjednici u nekoliko kategorija prestižnih Drum&Bass i Q nagrada, ponudili su publici nešto sasvim novo u obliku kombinacije moćnih bas linija, “zaraznih” hitova i suradnje sa zvezdama poput CeeLo Greena i Rihanne. Camo&Krooked, Rudimental Live, Dismantle, LX One, Wilkinson, VisionObi, Redlight i Broke’n’£Nglish na Exitu će nastupiti po prvi put, a na festival se vraća Dynamite MC, veliki promoter i prijatelj Exita.

EXIT je definitvno jedan od najutjecajnijih festivala današnjice, ujedno i najveći događaj s kojim smo ikada uarađivali, tako da moramo podići stvari na viši nivo. UKF i EXIT djele zajednički cilj, a to je da ujedine ljubitelje muzike iz cijelog svijeta kako bi kreirali neponovljivo festivalsko iskustvo“. – izjavila je Jenni Cochrane, UKF Music events & tour direktor.

{youtube}X6GrKfjtGxE{/youtube}

S više od 3 milijuna sljedbenika i više od jedne milijarde pregleda na svojim Youtube kanalima, promovirajući najbolja i najaktualnija glazbena dostignuća koja su zaštitni znak ovog, inače energičnog žanra, UKF Music predstavlja idealan izbor partnera koji će popularni “After 2“ program EXIT festivala, sada sa novim nazivom X-bass Takeover, podići na mnogo viši nivo.“ – istakao je Dragan Ambrozić, programski selektor glavne festivalske pozornice.

Osim kompletiranja X-Bass programa, zvijezde koje su potvrdile svoj dolazak na EXIT 2013 su Atoms For Peace, Snoop Dogg Aka Snoop Lion, CeeLo Green, Fatboy Slim, Bloc Party, Eric Prydz, Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, Âme b2b Dixon, Scuba live, Matador live, Subb An & Adam Shelton, Apollonia, Ana Popović Band, Prong, Delilah, Deniz Kurtel, Kate Boy live, a mnoge druge najave tek sljede!

{youtube}I1IVS5lSSX4{/youtube}

ULAZNICE:
Aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn i mogu se kupiti na sledećim prodajnim mjestima:            
•    Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7
•    Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
•    Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a
•    Dallas Shop Split, Narodni trg 14
•    Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4
•    Dallas Shop Rovinj, Carera 72
•    Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2
•    AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova
 

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk