Skip to main content
  • 18.05.2023.

Zion Boška festival je spreman za drugo izdanje. Poznati su svi izvođači

Mala uređena šuma u srcu Istre postaje oaza dub, reggae i soundsystem kulture

Piše: 


Zion Boška festival nastao je prošlog ljeta u istoimenoj šumi te je nedaleko od kanjona rijeke Raše okupio brojne ljubitelje bass kulture. Nakon uspješne premijere, Zion Baška festival se ponovno vraća od 29. lipnja do 2. srpnja u šumu smještenu nedaleko od sela Sutivanac.

Predstavljena je kompletna lista izvođača koji stižu na drugo izdanje Zion Boška festivala, a među više od 40 potvrđeni imena koja dolaze u srce Istre nalaze se legendarni Jah Tubbys koji su jedni od najutjecajnijih imena na soundsystem sceni više od pet desetljeća i Nish Wadada, vokalni dragulj dub scene koja će imati svoj prvi nastup u Hrvatskoj.

Nominirani festival za nagradu Ambasador u kategoriji Najbolji novi festival, još u veljači je otkrio prvi val izvođača koji stižu u Istru, a predvodili su ga izvođači poput Kebra Ethiopia, Ishiban i Dubbing Sun kolektiva.

Za drugo festivalsko izdanje potvrđena je i arena s tri soundsystema na glavnoj pozornici, među kojima je i meksički Bass Revelation Soundsystem koji dolazi sa svojom kompletnom postavom. Još jedan novitet na festivalu je nova druga pozornica – Bass Fusion Stage powered by Olive Session Soundsystem.

Uz glazbu, posjetitelji će moći uživati i u dodatnom sadržaju, organizatori najavljuju brojne radionice i performanse kroz četiri festivalska dana.

Kampiranje na festivalu je besplatno, a djeca i Sutivančani imaju besplatan upad. Ulaznice su dostupne na web stranici festivala.

MAIN STAGE / SOUNDSYSTEM ARENA:
Jah Tubbys ft. Macky Banton
Kebra Ethiopia
Nish Wadada
Ishiban
Bass Revelation Soundsystem ft. Dubon step ft. Sophie V ft. Ranking Delah
Dubbing Sun ft. Kol.EE
Kali Fat Dub
Haris Pilton
Danubian Dub
Sandokan Hifi
Vibration Addict Soundsystem
Roadtripper Soundsystem
High Grade Comanda
Freedom Fighters
Fetti
Boombar Dub ft. Millah ft. Jah Kajgaan
Brada Selecta
Slavonija Vibes
Ras Padsystema
Dubmx
Dubcat
The Anunnaki Selector
Little Vex
Andrea
Dub Demonium
Feeks

BASS FUSION STAGE:
Richo
DMT
Ela
Cue Surprise
Lorens
Ervin
Fri$
Win.Co
Raul B
Lunji Tunes

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2