Skip to main content
  • 6.06.2022.

100 koluri LMF Festivala

Drugo izdanje LMF Festivala oduševilo je više tisuća posjetitelja prošlog vikenda na Jarunu

Piše: 


Šarenilo LMF festivala mogli smo osjetiti prilikom plesa ispred vrlo moćne pozornice i razigrane produkcije. Unatoč kiši prve noći publiku ništa nije moglo zaustaviti da u ogromnom broju pohrle na Jarun i plešu uz brojne izvođače elektroničke glaze.

Na festival su došli i posjetitelji iz brojnih europskih i svjetskih destinacija te je uz to pokazao da Zagreb ima potencijal da se razvije u pravu pravcatu festivalsku destinaciju.

Donosimo nekoliko fotografija s prve dvije noći festivala na kojima su nastupili: Nora en Pure, Solardo, Eli Brown, Martin Ikin, Miss Monique, Technasia, ArtBat, Claptone, Mark Knight, Manuel de la Mare, Stella Bossi, Phil & Derek, Ivan Mastermix, Mladen Tomić, Aldo Morro, Dancelectric i mnogi drugi.

Pogledajte što smo od video materijala zabilježili u našim instagram live storijima (Day 2 i Day 3) te također i u objavama

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk