Skip to main content
  • 14.06.2023.

Gigantsko izdanje LMF festivala je pred nama. Pogledajte satnicu!

Pred nama je treće izdanje LMF festivala koji traje od 15. do 17. lipnja na Jarunu

Piše: 

Festival okuplja poznata imena svjetske elektroničke scene, te domaće izvođače elektroničke i hip hop glazbe.

Anfisa Letyago, Adam Beyer, Artbat, John Summit, Claptone, Above & Beyond, Metodi Hristov, Camelphat i mnogi drugi dio su ovogodišnje LMF priče. Prošle godine za ekspediciju u Las Vegas gdje su poveli 15 naših DJ dobili su nagradu Ambasador "za poseban doprinos sceni".

I ove godine je organiziran LMF DJ Contest koji će jednom od trojice finalista (Kalje Vest, Lanna, Stephanie Prekali) donijeti nagradu – put u Las Vegas. A kako će to izgledati na Jarunu objavljivali smo u našim storijima.

Festival je objavio raspored po danima i satnicu, te sprema i bogati dodatni program na Jarunu. Prošle godine uz brojne zvijezde LMF je donio i raskošnu produkciju, te će ove godine zasigurno to biti na još boljoj razini. Jednodnevne i festivalske ulaznice u prodaji su na www.lmffestival.com, a naši novinari prenosit će s terena kako se ekipa zabavlja na zadnjem proljetnom festivalu.


*Klikni ovdje za fotografiju u većoj rezoluciji

LMF Festival ovog vikenda dovodi posebnu tramvajsku liniju na Jarun, koja će uz pozornicu i brojne druge zanimacije biti posebna atrakcija. Više pročitajte ovdje.

LMF je došao u pravo vrijeme kao šlag na kraju sezone, i odlično otvaranje ljeta pred nama. Uživajte!

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2