Skip to main content
  • 4.09.2018.

21 fotografija kako je šibenska scena plesala na After Cave partyu

U noći šišmiša i punog Mjeseca, 25. kolovoza šibenska ujedinjena mladost koja djeluje pod udrugom RatCat održala je "After Cave Party".

Piše: 


Kako je toga dana najavljivano nevrijeme odlučili su prvotnu lokaciju (usjek bivše vojske između hangara u uvali Minerska) zamijeniti puno sigurnijom za plesače pa se party održao u bivšem vojnom hangaru u Minerskoj. Nastupio je poznati irski DJ koji živi u Berlinu, The Drifter, Bonjasky iz Sarajeva, inače član najpoznatijeg BiH DJ kolektiva After Affair, još jedan došljak u Berlin, Homeboy, inače naše gore list, te Bake Junior i Lawrence Klein.

Ni šišmiši, ni oluje, ni gromovi, a ni politički igrokazi izad kojih stoje prljave igre drugih struja nikada neće ugasiti taj entuzijazam koji već skoro 12 mjeseci vlada u Rat Cat-u. A upravo to i jest cilj/misija/vizija naše scene – ujedinjenje, zajedništvo, udruživanje i dobra zabava. Činjenica je da se pod istim krovom okupila kvalitetna "škvadra" kreativaca (dizajneri, novinari, umjetnici, DJ-i, producenti, promotori, video inženjeri) koji su preko zime i ljeta u Hrvatsku, a potom i u svijet poslali na tisuće lijepih vijesti i fotografija.

Dok je Rat Cat-a vjerujte da se šibenskoj sceni pišu dobra vremena i inovativni partiji na unikatnim lokacijama. Nadamo se da će i drugi akteri scene jednako ili barem približno jednako progledati kroz taj veliki otvor i ugledati svjetlo na kraju pećine.

Pogledajte predivnu energiju koja je obilježila ovu magičnu noć.

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2