Skip to main content
  • 12.09.2022.

22 fotke sa prvog Sonic festivala o kojem će se još dugo pričati

U Dubrovniku se prošli tjedan po prvi put održao Sonic festival na dvije utvrde Lovrijenac i Revelin

Piše: 


Ovaj novi festival sasvim posebnim konceptom želi postaviti temelj za vanserijski događaj o kojem će se još dugo pričati, a upravo to se i dogodilo.

Za prvo izdanje osmišljen je model „From Fort to Fort“  koji donosi plesni koncept u kojem posjetitelji 'migriraju' od jedne impresivne lokacije, točnije, tvrđave, do druge, a sveukupno 12 sati programa.

Na jednoj od najljepših lokacija na otvorenom, tvrđavi Lovrijenac, program pod nazivom Sunset Session počeo je u četvrtak u 17 sati uz glavnog gosta Jamie Roya nakon čega se, pod nazivom Midnight Session, zabava preselila u kultni Culture Club Revelin unutar impozantnih zidina tvrđave Revelin i potrajala sve do jutra.

Nakon prvog dana na vrhu tvrđave, Sonic festival se drugog dana smjestio unutar same tvrđave Lovrjenac. Nešto više od tri sata Marco Faraone je drmao partijanere svojim techno ludilom, a noćni dio u Revelinu predvodili su Phil&Derek, začetnici svjetski poznate platforme i projekta Cercle.

Više s festivala, kao i dojmove našeg suradnika Tonija Jurića uskoro donosimo u opširnijem izvještaju.

REVELIN


 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2