Skip to main content

Najljepši dio ljeta u Dubrovniku tek počinje: Fedde Le Grand u Revelinu!

Stigao je rujan! Dok se kontinentalna Hrvatska priprema za jesen, jadranska obala i njeni gradovi tek očekuju najljepši dio ljeta

Piše: 


Rujan je mjesec kada u ljetu konačno podjednako uživaju i domaći i stranci, kada su kilometarske kolone neka davna prošlost, broj ljudi na plažama i ulicama točno je taman pa je svaki trenutak rujanskog ljetnog iskustva baš poseban užitak.

Kako bi ljeto i u rujnu nastavilo biti iznimno zanimljivo, vruće i plesno Revelin je za 9. mjesec pripremio baš odlična DJ gostovanja koja su upravo upotpunjena informacijom  da u Dubrovnik 13. rujna stiže miljenik hrvatske publike, DJ superstar koji sam ne krije koliko obožava, Hrvatsku i njenu publiku, veliki – Fedde Le Grand!

Osim činjenica da u Dubrovniku ljeto i sezona traju do listopada, a da klub svojim gostima želi pružiti najbolju glazbenu ponudu kroz sve mjsec u godini, presudila je i okolnost da je Fedde Le Grand 7. rujna proslavio svoj 45. rođendan pa se njegov nastup 13. rujna (utorak) u Culture Clubu Revelin može smatrati rođendanskim, što znači da će atmosfera biti vrlo slavljenička!

Iako Fedde gostuje u Hrvatskoj godinama i nastupa po našim najvećim festivalima, obzirom kakvu je video razglednicu napravio kao posvetu upravo Dubrovniku i Revelinu, uz rečenicu „In case you wonder why I love Croatia“, ovaj njegov slavljenički nastup nešto je što se ne smije propustiti jer te večeri spojit će se energije kakve do sada još nisu mogle biti doživljene.

No, gužve se još uvijek na određenim mjestima stvaraju, i to je, u ovom slučaju – dobra vijest! Najpoznatiji dubrovački klub, koji je nedavno proglašen 22. najboljim klubom na svijetu, Culture Club Revelin, svake večeri popunjen je kao da je ljetna sezona tek u začetku dok se gostovanja nekih od najjačih imena svjetske DJ scene tek događaju ili trebaju dogoditi.


 
Tako je početak rujanskog ljeta u Revelinu obilježila Sam Divine, headlinerica nekih od najvećih svjetskih klubova, prva dama Defecteda i nezaobilazna karika globalne scene house svijeta. Posjetitelji Culture Cluba Revelin napunili su plesni podij do zadnjeg mjesta, a poneseni atmosferom hipnotizirajućih ritmova, u neponovljivoj atmosferi kluba unutar zidina starih čak 500 godina, nisu dopuštali da večer završi, već su plesom u dupkom punom Revelinu dočekali dubrovačko jutro. Prošlog vikenda Revelin je bio dio Sonic festivala koji se održao u dvije dubrovačke utvrde (Lovrijenac i Revelin), te su u klubu gostovali tvorci Cerclea – Phil & Derek.

Rujan u Dubrovniku i Revelinu zvuči kao da ljeto još nije gotovo, jer nije! „Vidimo se na plesnom podiju“, poručuju iz Culture Cluba Revelin, a sve informacije oko rujanskog programa mogu se pratiti na Facebook stranici, Instagram profilu ili web stranici kluba.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web