Baner

Ambasador 2020. novosti i datum otvaranja prijava projekata

Ponedjeljak, 20 Siječanj 2020

Nagrada "Ambasador" elektroničke glazbe koja se održava 19. ožujka u riječkom Pogonu kulture uskoro će otvoriti prijave za svoje četvrto izdanje.

Kao što smo već pisali dodijeljivat će se priznanja za ostvarenja nastala od 1. siječnja do 31. prosinca 2019.

Ambasador se održava u sklopu Mjeseca glazbe kao partner Rijeka EPK2020. Poznato je i da će se after party održati odmah nakon dodjele priznanja u klubu Crkva.Kao i svake godine s obzirom na kreativnu i dinamičnu scenu organizator "Ambasadora" udruga Klubska kultura u suradnji sa HGU DJ sekcijom donosi procjene stanja na sceni na temelju čega se formiraju kategorije.Ovogodišnje kategorije bit će poznate na dan otvaranja javnih prijava projekata, a čini se da će ih biti preko 30.

U srijedu 22. siječnja 2020. otvaraju se prijave za četvrti Ambasador, a traju sve do 2. veljače u 23.59h.

Objava nominacija je 11. veljače, a glasanje publike i struke završava 1. ožujka.Novosti u projektu su svakako još veći odaziv struke nego prošle godine, poboljšanja u formiranju pravila i definiranju kriterija prema kojima će se predlagati prednominacije i sastavljati nominacije.

Očekuje nas nekoliko novih kategorija među kojima se svakako ističe "Vizualno rješenje godine", povratak žanrovskih kategorija u vrednovanju rada DJ-a itd.Za više informacija pratite www.ambasador.hr i društvene mreže koje su posljednjih dana živnule:
Facebook
Instagram


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ambasador (@ambasador.hr)

Ambasador 2020. novosti i datum otvaranja prijava projekata