Skip to main content
  • 23.06.2024.

Anketa: Podržavate li zabranu korištenja mobitela na plesnom podiju?

U novom istraživanju želimo saznati smetaju li vas mobiteli ostalih partijanera dok se prepuštate osjećajima i plešete na muziku vašeg omiljenog DJ-a

Piše: 

Naslovna foto

S.Camelot

Tijekom ovog tjedna našu scenu zaokupirala je vijest o zabrani korištenja mobitela na plesnim podijima dva kluba s Ibize.

Foto Eric Prydz. Autor fotografije S.Camelot

Na našem FB-u razvila se potom zanimljiva diskusija čitatelja o tome treba li zabraniti korištenje mobitela, a neke smo komentare objavili ovdje. Posljednjih godina viralno se po društvenim mrežama širi sve veći broj videa na kojima se osim atmosfere prikazuju i scene gdje gotovo svaki plesač s mobitelom snima euforične trenutke za vrijeme nastupa nekog DJ-a.

Može li netko dok snima jednako doživjeti čarobne trenutke dancefloora, kao i onaj tko ne snima, tj. nalazi se u transu prepušten svojim osjećajima i čarima plesnog podija

Iako je danas mobitel glavno sredstvo komunikacije, postavlja se pitanje treba li se ograničiti njihova upotreba na plesnom podiju stoga bi nam bilo drago da u našem malom istraživanju odgovorite na slijedeće pitanje:

Podržavate li zabranu korištenja mobitela na plesnom podiju?

paul 1 desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.