Skip to main content
  • 19.08.2020.

Čarolija Plitvičkih jezera uz Disclosure obišla svijet

Prošli ponedjeljak, 17. kolovoza Cercle je na najbolji način osvijetlio magičan krajolik NP Plitvička jezera.

Piše: 

Za pultom su bili Disclosure, a livestream je pogledalo do sada preko 1,8 miljuna ljudi na Facebooku.

Pogledajte predivne pejzaže našeg najpoznatijeg Nacionalnog Parka koji je toga dana otvorio vrata nekim novim perspektivama.

Žao nam je što je projekt ostao u sjeni, odnosno što se u ovu priču nisu uključili sa nekom posebnom pozornošću naši poznati nacionalni mediji kao i visoke kulturne i turističke institucije.

Preko PR-a su zasigurno te institucije mogle priču lansirati daleko šire od same Hrvatske i priskrbiti samoj domovini i Nacionalnom parku nekoliko puta više novih obožavatelja/posjetitelja.

Trenutno i sami znate na što se troši municija i kakve direktive su na sastanku sa vladajućima dobili urednici vodećih režimskih medija.

No, vratimo se mi na temu, ukoliko niste imali prilike pogledati uživo Disclosure na Plitvičkim jezerima, za snimku kliznite mišom na ovaj link.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk