Skip to main content
  • 16.04.2024.

Coachellu 2024. je obilježio veliki povratak francuskog dua Justice s novom glazbom

Francuski duo Justice predstavili su niz novih pjesama sa svog nadolazećeg albuma ‘Hyperdrama’ koji izlazi 26. travnja

Piše: 

Naslovna foto

Julian Bajsel; Goldenvoice

Počevši s ‘Generator‘ sa svog novog albuma – prvog u više od sedam godina, Gaspard Augé i Xavier de Rosna također su debitirali s ‘Mannequin Love‘, njihovom suradnjom Tame Impala ‘One Night / All Night’, ‘Neverender’ – još jednom pjesmom u suradnji s Kevinom Parkerom – uz ‘Incognito’ i ‘Afterimage’.

Foto Coachella Facebook

Također su izveli svoje klasične hitove ‘We Are Your Friends’ i ‘DANCE’, od kojih je u potonju dvojac u pjesmu uklopio Jay-Z -jevu ‘On To The Next One’.

Justice će odsvirati tri koncerta u Meksiku prije nego se vrate u Europu i nastupe na nekoliko ljetnih festivala, uključujući Primavera Sound, Best Kept Secret i Dour. Informacija o dolasku u ex-yu regiju nema, a najbliže nama će gostovati 14. lipnja na Nameless festivalu (jezero Como) sjeverno od Milana. Kompletan popis turneje je ovdje.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk